bilenço tarihi nedir acaba
bilenço tarihi nedir acaba
Bilanço Şubat sonu ama 25 I gibi vergi dairesine rakamı göndermesi lazım
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiili dolasımdaki payların piyasa değerinin son altı aylık ortalamasının 30 milyon TL ve üzerinde olması durumunda hisse A grubuna geçecektir. Dolayısıyla payların dolaşıma girmesiyle Fiili dolaşımdaki payların piyasa değeri artacaktır ve hisse A grubuna geçebilir Temmuz ayında.
Sayfa çok verimli belkide forumun en verimli sayfası, bu kadar bilinçli yatırımcının olduğu hisse dandik değildir. Herkese teşekkürler.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Silverline 1994 yılında Amasya GüMÜŞhacıköy'lü ve MerziFON'lu 5 ortak ile GÜMÜŞFON adı ile Amasya MErzifonda 1811 ticaret sicil nosu ile kurulmuş.
2005 yılında yurtdışına ihracat işleri başlayınca ismini Silverline olarak değiştirmiş. Aynı zamanda İstanbul'da Silverline Pazarlama A.Ş. kurulmuş. Ticaret sicil no: 549979
Pazarlamadaki ortaklar İbrahim Atay %30, Mehmet İlhan Atay %20, Mehmet Engin Çelebi%20, Mustafa Laçin %20, Fuat Çöllü %10
2016 yılına kadar ortaklık iyi giderken 2016 yılında anlaşmazlıklar dolayısı ile Mehmet Engin ÇElebi Pazarlama Yönetim Kurulundan çıkarılmış. Bunun üzerine azınlık payı sahibi ortak Mehmet Engin Çelebi ile kapışma başlamış. Sonraki genel kurullara hep avukat göndermiş, divan başkanı seçimi dahil ipe sapa gelmez herşeye itiraz etmiş. (Haklı olduğu konular kesinlikle olabilir ama herşeye itiraz haklılığı biraz gölgeliyor bana göre)
Anlaşılan uzaklaştırılan Mehmet Engin Çelebi (MEÇ) Silverline Endüstri'deki hisselerini borsa kanalıyla satmak istiyor. Ancak Pazarlamadaki %20 azınlık hissesi olduğu yerde duruyor. Diğer ortaklara satmaktan başka çaresi yok. Dışardan biri de alabilir. Ama değerinde satabileceğini düşünmüyorum. Diğer ortaklarında almaya niyeti olduğunu düşünmüyorum. Pazarlamadan ona kar koklatmazlar.
Bu durumda pazarlamaya kar aktarılması hikayesi pek olası durmuyor. Bu sene tersine Pazarlama'dan borsada açık olan Endüstri'ye kar aktarılması olası.. Çünkü gıcık oldukları MEÇ'in payı daha az orada... Lisans ücretlerindeki ve karlardaki artış bu teoriyi destekler nitelikte...
bu arada SİLVERLİNE PAZARLAMA şirketinde alman ortak falan yok.. Bu bir şehir efsanesi gibi duruyor...
İstanbul merkezli Silverline Pazarlama Şirketinin en son hali ile sermayesi 25.000.000 TL
-10.125.000 pay İbrahim ATAY %40,5
- 4.375.000 pay MEhmet ilhan ATAY %17,5
- 5.000.000 pay Mehmet Engin ÇELEBİ (MEÇ) %20
- 5.000.000 pay Mustafa LAÇİN %20
- 250.000 pay Mehmet Namık ATAY %1
- 250.000 pay Anıl ÖZGÜR %1
Görüldüğü gibi Alman ortak yok... Şirket ATAY ailesinin egemenliğine geçmiş. MEÇ pert olmuş.
Bknz. 15.06.2016 tarih ve 9097 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi Sayfa:740
Silverline pazarlama Alman Schock marka evye ve bataryaların Türkiye distribütörü imiş...
http://www.schock.com.tr/iletisim.asp
Efsane buradan yayılıyor olsa gerek...
Silvershop'larda komple mutfak ürünleri satmak için eksik kalan evye ve batarya grubunu Alman Schock markası ile kapatmışlar... Granit evyeler üreten bir marka...
Bir Alman devi değil.. Küçük bir firma... 413 çalışanı varmış... http://www.schock.de/en/company/#Company
Ama ürünleri özel ve güzel...
Son düzenleme : anyoranza; 12-01-2018 saat: 09:38. Sebep: ek bilgi
Yer İmleri