Hiç utanma arlanma yok ne yazık ki…Ne oldu paketçiler ses seda yok🙊🙊🙊🙊
Hiç utanma arlanma yok ne yazık ki…Ne oldu paketçiler ses seda yok🙊🙊🙊🙊
Otuz basamakçık olmuş gün içi düşüş😀Dün 1 basamak artmış alın saldırın diyen yancılar ortada yok…Son kez yazıyorum yancılar yazarsa yine düşünürüm yazmayı😀, böyle karanlık kağıtlarda gaza gelmeyin, paranıza zamanınıza yazık etmeyin, onlarca belki yüz tane iyi yönetilen şirket var onlara odaklanmak her zaman daha iyi. Sağlıcakla kalın, sahtekarlardan, çapulculardan uzak durmanız temennisiyle sağlıcakla kalın…
Bana birşey demediğinizi biliyorum lakin, düşüşü de ele vermek gibi değerlendirmek biraz abartı, tuclk 2 aydır yaklaşık böyle bir ileri bir geri iki ileri üç geri geziniyor işte, endeksten koptuğu da net belli pazarlamacıları zaten dikkate almıyorum. parlatma çabam yok, patrona olan güvenin önemli olduğuna katılıyorum, fakat 10 hisselik pörtföyde iki hisse için bu kuralı geçici olarak yok sayıyorum kendi adıma, diğeri de ardyz. bucim de bedelli korkusuna kapılıp satanlar işin sonunda yaya kaldılar. Tuclk de henüz çok olumsuz birşey yaşamadım, hatta ardyz le kıyaslandığında bedellinin tuclk üstünde öyle ciddi bir yıkıcı etki göstermediği bile söylenebilir. spekülatif bir yükseliş yaşamıştı çok sağlam malı son sahibine verdiler 20 üzerinden. Bu bir gerçek, eskiden olsa böyle ele verdikten sonra 5 yıl belki on yıl küçük yatırımcı o zararını çıkaramazdı, artık operasyon yiyen kağıtların sürünme süresine azaldı, daha ne kadar geçti ki 20 üzerinden döneli.
Fazla gömmek de doğru değil tuclk i, fazla övmek de bana kalırsa. Seans zamanlarında forumda pek zaman geçirmem çünkü sürekli , tahta izleyen al sat yapan birisiyim. hani sus pus oldu vs. diye laf etmeyin düşüncelerimin arkasındayım.
" Bu bir gerçek, eskiden olsa böyle ele verdikten sonra 5 yıl belki on yıl küçük yatırımcı o zararını çıkaramazdı, artık operasyon yiyen kağıtların sürünme süresine azaldı "
Son yılların efsane hissesi jantsa'yı örnek verebiliriz. Sanırım 2012 yılında operasyon yemişti,hisse fiyatı 40'lara kadar çıkmış. Ben 25 li seviyelerden birkaç defa al-sat yapmış, ama her defasında zararla poz kapatmıştım. Temel olarak çok iyi olmasına,fabrika kapısında tırlar dolusu jant ihracatlarına rağmen nerdeyse bir 5 yıo boyunca hisse fiyatına yansımamıştı.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bahsedildiği kadar da kötü olmasa gerek .şirket büyümeye çalışıyor .
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Lütfen yanlış anlamayın, sizi tenzih ederek söylüyorum. Burada bir iki manyak şirkete iftira edip kötüledi diye "bahsedildiği kadar kötü olmasa gerek" dememek lazım. Kim bahsediyor, ne kadar ciddiye alınacak fikirler bunlar? Üsluptan belli zaten ne kadar boş insan oldukları. Hisse fiyatı düşerse şirket kötü, patron ele veriyor. Fiyat yükselirse? Mesela bugün dünden çok mu daha iyi şirket oldu Tuğçelik?
Dün neyse, bugün de o. Değişen hiçbir şey yok. Yatırım yapan, büyüyen ve gelecekte yüksek bir ciro hedefi koymuş şirket, hedefleri doğrultusunda beklenen adımları atıyor. İnanan yatırım yapar, inanmayan şüpheyle yaklaşıp izler. Yaşar Erdinç hocanın "Fiyat şeytandır" lafını kendime şiar edindim. Fiyat hareketleriyle şirketi yargılamam. Dün düştü, kötü şirket; bugün yükseldi, iyi şirket. Ne güzel valla.
Şirket batsa, yatırımcılar batsa sevinecek insanlar var. Değişik bir kafa. Psikolojik rahatsızlık falan olabilir. Tabi art niyet de olabilir. Herkesin amacı başka.
Yer İmleri