Gelen bilançoları gördükçe ben bu dönemi ne kadar az hasarsız atlatırsak o kadar iyidir diyorum ...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
su donemde cok az hisse güzel bilonço gönderdi...bu hisselerin garfiklerine de baktığımız zaman zaten son bir senede iyi primlenmış...hektaş, soda, tekfen, vesbe, ismen, vb...bu kötü günlerde de sağlam duruyor...
bakalım durdo da bunlardan biri olabilecek mi....
bu arada bilançoya kadar 2 adet güzel haberi sizlerle paylaşıyor olacağım..
sn. kingsailor güzel bir haber varsa söyleyin de morelimiz yerine gelsin...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Bugun Bayram diyelim ve kingsailor dan once ben paylasayim.
Malumunuz bizim hikayemiz yeni basim makinesi uzerinden yuruyor ve bu makineden cikan malin arkasinin toplanmasi mevcut kesim makineleri ile zor oldugunu aramizda tartismistik.basim makinesi ile birlikte kesim makinesi alindigini biliyoruz bilinmeyen husus basim makinesi ile ayni marka 3 tane kesim makinesi alindigidir.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fabrika icinde fabrika kuruldu diyorum ben bu duruma.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keko bey kardeşim ya seni bu işibilen biliyordum ama gercek ten karele döviz borcu ve finansal borcdan bahsediyorsu n
1- döviz borcu azalmıç 340 dan 220 yemilyona bak bakalım finansal borcu dediğin bilançoyu inceldmedin herhalde finsnsal giderlerin coğu kur farkı ve faizi nasıl böyle hata yspıyorsun burada artık kimse size inanmıyor bendshil benim elimde yüklü miktarda durdo var onun kur borcu hiç düşmemiş olmasına rahmen sen karele kaf atıyorsun kareli ancak satış kötüysebozar biliçii hic konuşma iyi bilanco bile hisseye kimse gelmiyor
Durdodayaşunu söyleyebilirim işler iyi ihtacat ful inş bizi yanıltmaz
Yer İmleri