Yeni turksat yıl sonu uzaya gönderilecek bilin bakalım hangi roket yani şirket fırlatacak .. tabiki spacex.
Bunlar re useable yani tekrar yeryüzüne inen roketler maliyetleri çok ucuzlatiyor.
Yeni turksat yıl sonu uzaya gönderilecek bilin bakalım hangi roket yani şirket fırlatacak .. tabiki spacex.
Bunlar re useable yani tekrar yeryüzüne inen roketler maliyetleri çok ucuzlatiyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
-800 makas nedir ya. bu makasın + olması gerekmiyor mu normalde ?
91 binle 93 bin arası dengelenme bekliyorum sebebi ise tepeden düşüş ile 81 küsürden 102 çıkışının hazmedilmesi vs vs bir nevi dinlenme bekle bak izle yorum yap karar ver modları
Anlat bilelim her görüşe saygımiz var, ben usluptan bahsediyorum, çok büyük çoğunluğun uzun vade longda beklediği bir forumda senin borsa düşecek hahaha, cakilacak zuahahah gibi yorumlamlar yapman faydalı ve hoş değil, dusecek diyorsun gerekçelerini soylersin eyvallah deriz. Forumu sabore etmemek için flood yapmıyorum cevap vermeyecem tekrar, gerekçelerini okurum. Kolay gelsin.
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
20 marttan 3 mayısa kadar tek tek vaka test ve iyileşen sayısını topladım.
sonuç:
test sayısı: 1.141,976
vaka sayısı: 125,686
iyileşen sayısı: 64,547
oysa 3 mayıs verilerinde
toplam test sayısı: 1.135,367
toplam vaka sayısı: 126,045
toplam iyileşen sayısı: 63,151
şimdi buna göre yani ilk vaka 11 marttı yani 9 günlük eksik verilere istinaden
toplam test sayısı: 1.135,367 - 1.141,976 = 6.609 benim topladığım fazla eksik güne rağmen fazla vermiş
toplam vaka sayısı: 126,045 - 125,686 = 359 benim topladığıma göre eksik vermiş ( ki olabilir 9 gün eksik zaten )
toplam iyileşen sayısı: 63,151 - 64,547 = 1.396 benim topladığıma göre eksik vermiş
kısacası
sayılar sallamasyon isteyen tek tek toplar
saygılar
Şahsi tecrübem, borsa ; son noktada psikoloji ve öngörü/ öngörememe ,hisse almaya korktuğum zaman borsa düşmüyor,korkmadan hisse aldığım zaman borsa düşüyor,hisse almaya korkuyorum...
Yer İmleri