Sayfa 279/280 İlkİlk ... 179229269277278279280 SonSon
Arama sonucu : 2236 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bizim inek kıçını hafif bir kıpırtatdı. Ytd
    Ha şöyle ya. Ytd

2. Endeks 10640 50 günlük. Destek. Endeksle hareket edenler için. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu sene çok hırpalandık ama ben 2026 dan umutluyum
    2026 ya daha çok var bu kadar umutsuz olma......
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok sıkıntılı 1 seviyedeyiz, biran önce 1885 üstüne atması gerek yohusa d şıkkı bizi bekler.
    En iyisini yine taktaci emmi bilirde ben yinede süüüleyim. Grafikisi bozuluyor

Günlük ao 18.46
    Aylık ao 19.48
    Yıllık ao 18.39
    Malesef çok zayıf alım geldi ve üstüne atamadı, heralde taktaci d şıkkını düşünüyor olmalı, omuz atmadığına göre, nebiliyim işte böyle
    Hamdım Piştim Yandım

5. Çok nadirdir bunun gibi! 9 kallavi yeşil çubuk sonrası bugün 7 kırmızı çubuk oldu. Neyseki bugün frenledi destek altına sarksada. Bankalar özellikle akgözlüm gözü gapa toprağa doğru dikti kapanışı da ona delalet. Tabi diğerleri ile de endeksin 50 günlüğünü kırdırmıyorlar gibi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bugün diğer tahtaları nasıl kapatmış iyi bakın. Bu arkadaşa para lazım ama niye bilmem.O paralarında son durağı kesinlikle burası olur diye kafamda kuruyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok nadirdir bunun gibi! 9 kallavi yeşil çubuk sonrası bugün 7 kırmızı çubuk oldu. Neyseki bugün frenledi destek altına sarksada. Bankalar özellikle akgözlüm gözü gapa toprağa doğru dikti kapanışı da ona delalet. Tabi diğerleri ile de endeksin 50 günlüğünü kırdırmıyorlar gibi. Ytd
    Dünü bugünü sayma.saygılarımla.

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Dünü bugünü sayma.saygılarımla.
    Yarın umarım farklı olur

Sayfa 279/280 İlkİlk ... 179229269277278279280 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •