Sayfa 28/247 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1974 madde; 217 - 224 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

1. Emeğine - gönlüne sağlık
    sayın captain7 saygılar bizden.

2. Çok sıkıştı bugün aldim
    Ani bir çıkış la 20 ye kadar gider .3 ay süre veriyorum benim girdiğim kagit genelde 3-4 ayda % 40 yapar.

3.  Alıntı Originally Posted by hasan_boluk Yazıyı Oku
    Çok sıkıştı bugün aldim
    Ani bir çıkış la 20 ye kadar gider .3 ay süre veriyorum benim girdiğim kagit genelde 3-4 ayda % 40 yapar.
    Giderse dediğin yere sana bir Ayetel kürsi okurum ayrıca temel olarak bu hissede bir beklentin var mı

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 7 yıl önce 27 yaptı. 3 yıl önce 17 yaptı. 6 ay yıl önce 13 yaptı. Artık 11.5 dan 12 den nerden alabilir se toplayıp önce 13 ardında 20 sonrada 30 a göreceğini düşünüyorum. Ben spek gibi düşünüyorum. Cam ların hepsi 2 ye katladı geçti Trakya cam 1.7 den 4 lira oldu.bizim spek de para kazanacak. Buda ancak 30 çıkarması ile olur.10 yıllık grafikleri inceleme de bile kagit 11.5 da sıkıştı artık buradan patlayacak. Kağıt zarar ediyor ama yaptığı ni Paşabahçe ye üzerine kar koymadan maliyeti ne veriyor. Paşabahçe için kamu hizmeti yapıyor .o yuzden kar edemez.zarar eden firma şimdi 1 liraya duserdi.ayrıca ne derece doğru Paşabahçe de çalışan birisi makine alındığı ni artık kara geçeceğini söyledi göreceğiz.

5. bu kagit ömrumu yedi cikmasi bile heyecanlandirmiyor artik 1.5 tl arti yapip aksam eksi kapattigini biliyorum is yatirim kendi aliyor bir gun sonra satiyor darbeden önce 15 tl idi endex 76 simdi endex 100 hisse 11.5 bu nasil bir durum varmidir izahı

6. Bugün denizli camin kapisina kilit vursalar lot basina 20 lira aliriz

7. Denizli camin artık son 11.40 fiyat lari diye düşünüyorum. Grafik biraz okurum. Artık son günleri diye telaffuz ediyorum. Eğer ani bir çıkış yaparsa 13 de falan duracağıni zannetmiyorum.5 gunde 20 olur diyorum. Öyle zor diyorsanız 7 yıl önce 27 liraydi.mal toplu yorum yapan bile iyice azaldı.çok kişi satıp gitti .borsadan çıkma gibi bir durum bana göre yok. Mesela izocam deseniz tamam. DENİZLİ CAM bedelsiz bölünme haberi olsa süper olurdu

8. Denizli camda bedelsiz potansiyeli varmı varsa yüzde kaç yazarsanız iyi olur...

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 28/247 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •