Sayfa 28/45 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    mavilim (ahmet) abim bana küçük peryotlarda Grafik gönderdiğim için baya fırça atıyordu
    aklın yolu birdir demek bazen büyük sözü dinlemek gerekirmiş en azından bir büyük ( rakı ) danış bence. yaşım küçük benim sizden saygılar. direnci söylemediniz ama?

şimdi ben endeks varant oynayanlar için küçük bi tiyo vereceğim tabii bu vop uda ilgilendirir..

satışların sertleşeceğini anlamak için UZIVS satım varantı 0.10 direnç yaptı burasını mutlaka geçebilmeli yoksa sıkışıklığa devam ederiz. sonrasında karşısına 12 çıkacak orada geçilirse çökmeğe adayız demektir.yalnız geçtiğini rakamla yazdığını görmelisiniz. örnek: 10.. 11 yaktı ama ekranda hala en yüksek 10 gözüküyor. bu geçti sayılmaz. buda ayrı bi incelik.. bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    direnci söylemediniz ama?
    Kardeşim DESTEK, DİRENÇ için bana verilen formulleri bir kolaçan edeyim güzel bir şey denk getirirsem GRAFİĞİ paylaşayım ....

4. Gerçi notumu almışım benimde bu bilgileri uygulamakta zorlandığı söyleyebilirim ..

5. 30 dakikalık peryot ta pembeleri direnç olarak yeşilleride destek olarak formulde ayarladım ...

6. casAUbon Yazmış faydası olur diye bende topiğe alıntıladım ; 99.000 dibi sonrası yabancı işlemleri.

FROTO.. bu kağıdı mutlaka takip edin 52.00 direnci var. geçilirse tüm zamanların direncini geçmiş olup önü bom boştur..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ENDEKS30 satış gelir diye bekliyorum ama,hem tepe hemde dibin delik olmasından dolayı net bişey yazamıyorum.sadece şu andaki alım korkutucu değil diyebilirim..

Sayfa 28/45 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •