Sayfa 28/731 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 5847 madde; 217 - 224 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    buda maçtan önceki yazdığım yazı.evet hep eskileri getirdim koydum önünüze farkındayım ama hatırlamak gerek bazen. beraberlikte yüzde 3 çıktı .bir arkadaş beni borsa bilmemek beşiktaşı tanımamak felan filan yazmıştı üzülmüş benim için o bakımdan .
    grafik, merdiven, direnc, destek, eşşek....iyi şeyler bunlar da birde ülkenin, günün, haftanın şartları var ki bunlar grafik filan tanımaz, aldımı seni al aşagı bakakalırsın yukarıdan avanak gibi, yada tam tersi(zor olan teori bu zaten)o yüzden su merdivenleri biraz kenara koy kardeş, ihtiyaç olmaz falan diyorum......

2.  Alıntı Originally Posted by ilkayy78 Yazıyı Oku
    grafik, merdiven, direnc, destek, eşşek....iyi şeyler bunlar da birde ülkenin, günün, haftanın şartları var ki bunlar grafik filan tanımaz, aldımı seni al aşagı bakakalırsın yukarıdan avanak gibi, yada tam tersi(zor olan teori bu zaten)o yüzden su merdivenleri biraz kenara koy kardeş, ihtiyaç olmaz falan diyorum......
    ben kendimce bildiğimi gördüğümü yazdım.neticede herkez birşeyler yazıyor buraya gereklı yada gereksiz öyle değil ?. maç öncesi herkez dua etsin erkadaşlar dedik ertesi gün kalkmış birtanesi dua ile iş olmaz felan diye yazmış bizler Müslüman toplumuz herzaman bizim işimiz dua ile başlar ama sizler buna bir şey demiyorsunuzda benim yazdığım merdivenimi sorun ettiniz kendinize.

3. grafik sadece KY nin oyuncağı , ibnator bastıkça basıyor .....

W formasyonu da yapmayı dener , ancak nazlanıyor .....

biz hikaye veya hayal yazdıkça , ibnator satmak için gülüyor .....

nah size cep harçlığı diye gülüyor ....

malatya maçı nı kazansa ne olur .... bence 4,00 haraketini başlatır.....

liebzig beraberlik veya galibiyeti = satış %2 eksi .....

GS beraberliği = satış %1,5 eksi

ikinci tur dan , son sekiz takım arasına girse = satış %5 eksi

sonuçta hedef 3 ler midir nedir ....

sepete attık ama , BOYKOT U BAŞLATTIK ....

İbnetor ve ekibine veya sisteme ......

tez zamanda , tez günde ....

lanet olsun

kişisel karar = sepettekiler zamanı geldiğinde satılır ve borsa bırakılır .....bu hesap ta kapatılır , yatırım hesabı gibi .....

****tor larla uğraşmaya değmez hayat ....

4.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    ben kendimce bildiğimi gördüğümü yazdım.neticede herkez birşeyler yazıyor buraya gereklı yada gereksiz öyle değil ?. maç öncesi herkez dua etsin erkadaşlar dedik ertesi gün kalkmış birtanesi dua ile iş olmaz felan diye yazmış bizler Müslüman toplumuz herzaman bizim işimiz dua ile başlar ama sizler buna bir şey demiyorsunuzda benim yazdığım merdivenimi sorun ettiniz kendinize.
    neyse olayı başka boyuta taşımaya gerek Yok, kim ne demiş, din iman, bunlar kişinin özelidir....ve hisse ye gelin ce, olay ortada...devamlı olumlu herşeyde operasyon yapılıyor....bu görünen birşey ve bitecek gibide gözükmüyor.....Ya bekleyip dışarıdaysan tetikte duracak, yada sabır.....aman ha her zaman da derim....yedek akçe mutlaka bulunsun kenarda ki opsiyon kalsın elde.....(bu arada merdiven sorun değil:-) sadece ihtiyaç olmadıgından burada:-)saygılar la....

5. Bizim borsa kopar

ABD Başkanı Donald Trump

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile karışıklığı miras aldığım Ortadoğu'ya barış getirmekle ilgili olarak görüşeceğim. Hepsini halledeceğim ancak bu 6 trilyon dolara ve hayatlara mal olan bir hata. En başından beri oraya girmemeliydik
    https://twitter.com/realDonaldTrump/...29886842458112
    Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1289985

haftasonu yarışmaya katılamayacak olanlar
    hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

7. Maşallah eşşek gibi hisse mk

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

Sayfa 28/731 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •