Sayfa 28/718 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 217 - 224 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    Değerli dost,düşüncelerinize katılıyorum..Haklısınız...Dediğiniz gibi olmamış olsadı Çbs hisselerinde yapılan usülsüzlükler,Geçmiş zaman hisselerinden Ünal tarım ürün (UntAR) sahibi Latif Ünal şirketin içini boşaltıp hileli iflas ettirdi spk 8 milyon dolar yolsuzluk ve hileli iflas tepit eti Latif ünal ve babası yaşar ünal için dolandırıcılık davası açtı ama adamın umurundamı işine gücüne devam ediyor ..Ben 2006 yılında ist.cumhuriyet savcılığına Latif ünal şirketi çalıyor boşaltıyor dolandırıyor diye suç duyurusunda ve şikayette bulunduğumda savcı öyle bir şey yok deyip neredeyse beni suçlu ilan edecekti yani kime güveneceğimizi şaşırdık sayın kadim dost KARDAN ADAM..On yıldır banka borçlarıyla boğuşuyorum (Lio yağ,UNTAR,Çbs Printaş) kayıp 2006 yılında 600 bin tl neyim varsa gitti ama ortalıkta bize borsaya yönlendiren devlet başları yok bize sahip çıkmadılar mağdur ettiler bizleri ama şimdi oy istiyorlar ne kadar vahim durun değilmi..Slmlar..Tşkkrler..Haa aklıma geldi Ünal tarım ve Lio yağ şirketlerinin batışını rahmetsiz kemal unakıtan balkondan izliyordu çayını yudumlayarakk amelince bulsun..
    ''Benim Borsada param yok,Hisse alırken Bana mı sordunuz.''Diyen Bir Reisi Cumhur ve Onun etrafında Dalkavuk olmuşların yönettiği Ülkede,Yaşadıklarımızın neticesi gaayet/Maalesef doğal..
    'Ülkenin Kaynaklarını Bal gibi de satarım'' diyen, Hastanelerde dalak,böbrek,yürek,ciğer arayan Kemal Un Akıtan ı da, Bizler Çay-Kahve yudumlayarak izledik..
    Ahiret kısmı ise,(bu dünyada olanlar açısından.) Daha başlamadı..
    Bende Lio yağ-Çbs boya ve Doğan yayın holdinğ mağdurlarındanım.Sizi gaayet iyi anlıyorum.
    -Yukardaki bir mesajımda yazdığım gibi,Kanunlar Hırsızlardan yana uygulanıyor..Maalesef..
    Size de büyük geçmiş olsun.Allah Akıl sağlığınızı,Şerefinizi ve Ailenizi korusun..

2.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    ''Benim Borsada param yok,Hisse alırken Bana mı sordunuz.''Diyen Bir Reisi Cumhur ve Onun etrafında Dalkavuk olmuşların yönettiği Ülkede,Yaşadıklarımızın neticesi gaayet/Maalesef doğal..
    'Ülkenin Kaynaklarını Bal gibi de satarım'' diyen, Hastanelerde dalak,böbrek,yürek,ciğer arayan Kemal Un Akıtan ı da, Bizler Çay-Kahve yudumlayarak izledik..
    Ahiret kısmı ise,(bu dünyada olanlar açısından.) Daha başlamadı..
    Bende Lio yağ-Çbs boya ve Doğan yayın holdinğ mağdurlarındanım.Sizi gaayet iyi anlıyorum.
    -Yukardaki bir mesajımda yazdığım gibi,Kanunlar Hırsızlardan yana uygulanıyor..Maalesef..
    Size de büyük geçmiş olsun.Allah Akıl sağlığınızı,Şerefinizi ve Ailenizi korusun..
    Günaydın ,merhaba,sayın Kar Adam..Temennileriniz için çok teşekkür ederim ...Sağolasınız..Allah sizleri ve ailenizi korusun..Amin ecmain..(Hastanelerde dalak,böbrek,yürek,ciğer arayan Kemal Un Akıtan ı da, Bizler Çay-Kahve yudumlayarak izledik.. ) Slmlar..

İhyay tahtası mı kapandı nedir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günlük macd aşağı kesmiş

5. Alım satım yapan tatile gitti anlaşılan...Bu hacim nedir kardeşim...Referandum rehaveti heralde çok çalıştı...Evet çıktı böyle bir de Hayır çıksa 0,20'yi görürdük heralde...YTD

Alıntı Originally Posted by alacakaranlık Yazıyı Oku
    Günlük macd aşağı kesmiş
    İhlasa da bir bakarmısın...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    İhlasa da bir bakarmısın...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    İhlas,ihlas yayın,ihlas gazete günlük macd aşağı kesmiş 2 gün olmuş

İhlas ev aletleri ve ihlas maden sınır çizgisinde bugün eksi kaparsa onlarda macd aşağı kesecek durumda

Yatırım ttavsiyesi değildir

8. bütün ihlaslarda hacim yerlerde...bir beş yıl da buralarda sürünecek imajı veriyorlar ama yemezler...ytd

Sayfa 28/718 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •