Sayfa 28/1006 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Bu merkezle,biz TL mevduatçı daha çoooook dayak yemeye devam ederiz..
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

2. Ceptetep 181 gün için oran %14.50 ancak 100k ve üzeri şartı var.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hem Dolar hem Euro sildi süpürdü gariban Tl cilerin 3-4 aylık getirilerini. Bir musibet bin nasihattan iyidir boşuna dememişler.
    Bana niye oyle bisey olmadi. 15 Kasim 2017 de maliyetim 3.88. Aradan gecmis 4 ay. Kar 10bin. Mevduatta kalsaydim alacagim 18bin. Hala zarardayim. Dolarin 4.10 olmasi gerekir an itibariyle

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Daha 10 gün önce boşta bekleyen parayla biraz 4.70'den euro alsam mı dedim,daha iner diyerek vazgeçtim.Sonuç euro 4.97
    Dolar 4
    Euro 5
    Benzin 6
    Enflasyon 10 ???????????
    Faiz 12.75
    Olan biteni kendiniz yazmışınız ama hala Tl de Tl diyorsunuz. Hükümetlerin alanen hırsızlık yapacak , milletin parasına el koyacak hali yok ( yeri gelince onuda yapabilir ya neyse ) her zaman yapılanı yapıyor .

Alıntı Originally Posted by yenler83 Yazıyı Oku
    Bana niye oyle bisey olmadi. 15 Kasim 2017 de maliyetim 3.88. Aradan gecmis 4 ay. Kar 10bin. Mevduatta kalsaydim alacagim 18bin. Hala zarardayim. Dolarin 4.10 olmasi gerekir an itibariyle
    Bir laf vardır işini bilmeyen çavuşlar diye sizde kendinizi böyle avutun. 3.95 den Dolara atlayanlar hala zararda ama 3.40 lardan Dolar alanlar Tl cileri silmiş süpürmüş. Yakın geçmişte Dolar 3.50 lere düştüğünde aklınız neredeydi, yoksa 3 lere inecek diye bekleyip de sonra kaçıyor diye 3.88 den mi aldınız diye sorarlar adama ya neyse dedim ya avunulacak her zaman bir şey bulunur canınızı hiç sıkmayın. Örneğin gidin şimdi 3.98 lerden alın 3 ay sonra yine zarardayım diye yazar avunursunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bir laf vardır işini bilmeyen çavuşlar diye sizde kendinizi böyle avutun. Bir sene önce 3.95 den dolara atlayanlar hala zararda ama 2 sene önce Dolar alanlar Tl cileri silmiş süpürmüş.
    Maksat dogru yerden almak. Bir sene oncede dolar 5 tl olacak diye aldirdilar millete. Simdide 5 olacak deniyor. Olur olmaz orasi ayri konu. 4lerden yeni girenlerin ne malum yine 1 yil beklemeyecegi

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Olan biteni kendiniz yazmışınız ama hala Tl de Tl diyorsunuz. Hükümetlerin alanen hırsızlık yapacak , milletin parasına el koyacak hali yok ( yeri gelince onuda yapabilir ya neyse ) her zaman yapılanı yapıyor .
    Ben tl demiyorum,dövize dönemedim bir türlü,ben ona yanıyorum...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Birileri dünya devi olduk milleti yiyor,bakıyorsun paran kabile devletleri paralarından bile değersiz.Dünya sondan 3.veya 5.sırada.Nasıl iştir,anladım gitti..

Sayfa 28/1006 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •