Sayfa 28/186 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1481 madde; 217 - 224 arası.

Konu: EUYO EURO menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş

1. Ben demiştim'ciler de geldi,hayırlı olsun.Hisse 1.55'lerdeyken 0.87 olabilir diyen olduysa alıntılayarak beri gelsin [emoji3]
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2.  Alıntı Originally Posted by 06Ank Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Yıllardır kaçıncı seferdir yazıyorum. Bir yıldan önce %10 stopaj söz konusu.
    YO yatırım yapıyor, tartışıyorsunuz, insanlar sizleri buradan takip ediyor.
    İster istemez etkilenenler oluyor. En temel bilgilerden bihaber yatırım yapıyorsunuz.
    Çoluk çocuğun rızkını bunlara yedirip, kötü niyetli patronları ve manüplatörleri domuz gibi semirtiyorsunuz.
    Tabi ki sanal hesap değilseniz. Bu yazdıklarım iyi niyetli yatırımcılar için.
    Buraları okuyunca kazandıklarım helal mi endişe ediyorum.
    Allah rızası için bol bol okuyalım. On kere yirmi kere düşünüp öyle yatırım yapalım.
    Hisselerin defter değerlerine özellikle dikkat edelim.
    Ben bu durumu yeni öğrendim. O yüzden de tepkim oldu. Yatırım yapmıyorum ben al sat yapıyorum. Yatırım yapacak olsam işim ne burada. Ama yinede sağolun. Kazandıkların helal mi konusu bizi aşar cami imamına sormak gerek...

3.  Alıntı Originally Posted by 06Ank Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Yıllardır kaçıncı seferdir yazıyorum. Bir yıldan önce %10 stopaj söz konusu.
    YO yatırım yapıyor, tartışıyorsunuz, insanlar sizleri buradan takip ediyor.
    İster istemez etkilenenler oluyor. En temel bilgilerden bihaber yatırım yapıyorsunuz.
    Çoluk çocuğun rızkını bunlara yedirip, kötü niyetli patronları ve manüplatörleri domuz gibi semirtiyorsunuz.
    Tabi ki sanal hesap değilseniz. Bu yazdıklarım iyi niyetli yatırımcılar için.
    Buraları okuyunca kazandıklarım helal mi endişe ediyorum.
    Allah rızası için bol bol okuyalım. On kere yirmi kere düşünüp öyle yatırım yapalım.
    Hisselerin defter değerlerine özellikle dikkat edelim.
    hiç birşey anlamadım ne demek istediğini. Bir yıldan önce %10 stopaj söz konusu. diye yazmışsın. Şimdi değilmi demek istiyorsun. Yok öyle değilse demek istediğin.
    Bizde ne yazmışız. Vardır demişiz.
    İtirazın yoksa, kabahatımız nedir bize kızar gibi yazı yazmışsın kardeşim.

4. bugun yarın acılar bitecek kardeşler

5.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    0,94 a değdirecekler sanki. orayıda kırarsa 0,84 olabilir.
    1,58 den düştüğü şu hale bak.
    Çaycı işin içindeyse uzak duracaksın. Böyle adamlar başka memlekette olsa 60 sene çıkmaz içerden, ibretlik hale getirirler. Bizde ise muteber adam oluyor. En az 10 tanede şirketi var BİST de, öylede belalı. Arkasında kimler var, ortakları kim bu adamların.
    1200 lerde yazmışız

6. Arkadaşlar bir şirket bedelli açıkladı diye bu kadar düşmesi normal mi?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. arkadaşlar bilgisi olan var mı bedelli ne zaman?

8. bedelli henüz spk'dan onaylanmadı diye biliyorum
    yanlışım var mı?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 28/186 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •