Originally Posted by
Cengo
Camış gibi yattın buralara.. Aziz dede ev alamıyan hissemizi alsın dedi ben dahil birçok ky güvendi ve aldı. Son üç yılda 5-6 kere aldık sattık hep zarar. Geçen hafta yine pozisyon aldık keşke hiç girmeseydim. Bugün resmen benim için kabus gibi bir gündü 0.74 den sattıgım menderes tavan olmuş inanılır gibi degil. Daha ongün önce lanet olası trgyo dahada yükleneyip 4.48 çok cazip fiyatlar diye... Nezaman nezaman söyle lanet olsun nezaman!!!! Bukadar arsalar avm ler proje için bekletilen altın gibi yerler ilerde sermayeden dahada büyük kira gelşrleri.... Bu piyasa körmü... Çaycı galip bile iki üç yılda bir ugruyor %300-500 bazı hisseleri uçuruyor ..adama helal olsun. Oyunu kuralına göre oynayan kendi yatırımcısına kazandırıyor. Enyakın dostum 8-10 yıldır galibin hisselerinde ve ona hep dedimki bırak bu adamın peşini yakarsın kendini dedim.. Adam portföyü 3 katı yaptı yaa !!! Bütün galibin hisselerine eşit bölmüş portföyü 2 lşradan avgyo vardı %100 zarardan %100 kara geçti. Mepet vanet metro ne varsa almış diger hisselerdeki zararını avgyo fazlasıyla çıkardı. Hatta metrodanda maliyeti daha bikaç aya kadar %30 zararken ondan bile nerdeyse %50 yakın kara geçti.. Mepet ve vanet başka ne zıkkım varsa elinde sıralarını bekliyor. Yanlış anlaşılmak istemem asla galibin hisselerine birlira dahi yatırmam kşmseyede tavsiye etmem. Ama bist tam bir kumarhane olmuş yazıklar olsun.. İkmizinde portföyü aşşa yukarı aynı iken adam şuan benim elimde bulunan trgyo hisselerinden nerdeyse iki katı alabiliyor.. Yazdıklarım asla y.t.d. bir ky isyanıdır..
maalesef hayatin kendisi gibi borsa..sadece borsa degil boyle olan..cevreye hic baktin mi hersey adaletle mi yetenekle mi dogru orantili sizce? bu dunyada adalet beklemek en buyuk ahmakliktir. Borsada da nice saglam patron kagitlari milleti hem parasindan hem sagligindan eder iken kumar hisseler illaki size kar imkani taniyor. cunku sadece 1 kez operasyon yapilmiyor. belli surelerde 5 6 kez operasyon yapiliyor. eski yatirimci kurtulurken yeni magdurlar olusuyor.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer İmleri