Sayfa 28/216 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1. Söylemek istemiyordum ama bugün sattım kurtuldum kol kestim rahatladım bir kaç gün daha takip ederim kalanlara baş sağlığı dilerim.

Alıntı Originally Posted by miko Yazıyı Oku
    Söylemek istemiyordum ama bugün sattım kurtuldum kol kestim rahatladım bir kaç gün daha takip ederim kalanlara baş sağlığı dilerim.
    Pardon eğer sakıncası yoksa sormak istiyorum , alırken neyi düşünerek almıştınız da olmadı ve anladığım kadarıyla zararına satarak çıktınız ?

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Pardon eğer sakıncası yoksa sormak istiyorum , alırken neyi düşünerek almıştınız da olmadı ve anladığım kadarıyla zararına satarak çıktınız ?
    Alırken düşüncem 42,5 altına düşüş gelmezdi, tvde bir bakan 37 altına alanlar karlı çıkar demişti anlamamıştım burdaki %5 zararımı diğer hisselerde birkaç günde çıkartırım.
    Borsa kumardır durmasını bilmek gerekir.

4. O kadar sinirlendimki anlatamam bugünde kesin eksi kapatır bütün hisseler satılmış neden hala ekside tutarsınki pislikten başka birşey değil....

5. Hayırlısı olsun hocam.

Prensip olarak düşünceniz doğru ama burada hisselerin borsada işlem gördüğünü unutmamak gerek. Yani burada fiyatı belirleyen tamamen yatırımcı üzerinde oluşturulan algıdır. Piyasaya büyük bir belirsizlik pompaladıkları için zannediyorum kimse almaya da cesaret edemiyor. Bi süre böyle devam ettirecekler sanırım.

Kaldı ki ben hala bu hisselerin pahalı ihraç edildiğini düşünüyorum acizane
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by serdary Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun hocam.

Prensip olarak düşünceniz doğru ama burada hisselerin borsada işlem gördüğünü unutmamak gerek. Yani burada fiyatı belirleyen tamamen yatırımcı üzerinde oluşturulan algıdır. Piyasaya büyük bir belirsizlik pompaladıkları için zannediyorum kimse almaya da cesaret edemiyor. Bi süre böyle devam ettirecekler sanırım.

Kaldı ki ben hala bu hisselerin pahalı ihraç edildiğini düşünüyorum acizane
    Pahalı ihraç edildiği konusuna hiç değinmeyelim bile, doğmamış çocuğa elbise dikmek gibi bir şey belirlenen fiyat, ortada yapılmış somut bir yapı yok , yapılacak diye somut bir garanti yok , yapılmazsa hakkınız ne olacak oda belli değil, bir Toki dedikleri güvence olarak lanse edilen kuruluş var ki onunda neyi güvenceye aldığı belli değil. Hep söylüyorum yine söyliyeyim çok merak edenler bence SARPHAN da nelere oluyor bir araştırsın, malum bu projeyi yapan firmanın iflası istendi ve bu projeninde arkasında TOKİ güvencesi vardı. En kötüyü düşünerek alınan yatırım kararları zarar durumunda insanı en az sükut-u hayale uğratan yatırımdır.

7. Sabah girdiğim hissede zararın yarısını çıkarttım bile 2 saat sürmedi biraz daha yükselirse satcam +da kapatcam bunu 2 hafta neyine bekledim bilmiyorum salaklığıma geldi...................

8.  Alıntı Originally Posted by miko Yazıyı Oku
    Sabah girdiğim hissede zararın yarısını çıkarttım bile 2 saat sürmedi biraz daha yükselirse satcam +da kapatcam bunu 2 hafta neyine bekledim bilmiyorum salaklığıma geldi...................
    Zararınızı çıkardığınıza göre ucuz bi tecrübe olmuş sizin için üstad
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 28/216 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •