Sayfa 28/90 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
Arama sonucu : 715 madde; 217 - 224 arası.

Konu: VKFYO Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Fıyat cıkıs ınısyle gurp degışıgı 5 katınada cıksa bısey farkemtez asla yok boyle bırse gurba gecıs kuralları cok nettır spk sıtesıne var bakın

2. Satıs yıycektır cunku tum kredılı olanlar bende dahıl pazartesı mecbur satcaz sonra zamnala toplar buyuk bı felaket olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    Satıs yıycektır cunku tum kredılı olanlar bende dahıl pazartesı mecbur satcaz sonra zamnala toplar buyuk bı felaket olmaz
    Benim de demek istedigim bu fazla bir dusus olmaz olsada toparlar diye düşünüyorum bende ama dusuncelerim kesin boyle olacak diye bisey yok umarim yanilmam ytd

4.  Alıntı Originally Posted by babazula Yazıyı Oku
    Ben şahsen rahatim adamlar bile bile c grubuna dustuler piyasanin buyuk oyunculari sirketin saat 11 deki açıklamasının ne anlama geldigini bilmelerine ragmen basta yatirim finans olmak uzere iyi mal almislar teknik olarak kagit guzel duruyo bence sikinti olmaz dzgyo hareketlerine bakin c grubunda istedikleri gibi yukseltirler aciga satis ve kredili alimlar olmiyacak kyde kagitta yok denecek kadar az zaten oyle gorunuyo yatirim tavsiyesi degildir soylediklerim bu arada
    peki beni düşündüren bu kagıt pazartesi yani yarın tek emir toplamatek işlem olarakmı yoksa sürekli işlemmi görecek bu konuda bilgilendirirmisiniz :?

5. ayrıca hangi sebebten dolayı c gurubuna alındı :?

6.  Alıntı Originally Posted by camc43 Yazıyı Oku
    ayrıca hangi sebebten dolayı c gurubuna alındı :?
    C grubuna alinma sebebi hisse basina degeri 2 katin ustune ciktigi icin alindi yatirim ortakliklarinda boyle bir uygulamasi var bistin cuma saat 11 deki sirketin aciklamasini okursaniz orda yaziyo zaten surekli islem gormesi icin c grubu hisselerin piyasa yapici bi sirketle anlasmasi normalde ama yatirim ortakliklarinda boyle bir uygulamasi varmi bistin onu bende bilmiyorum sabah gorecez ne olacagini artik insallah fazla salmaz kredili alimlar fazlaysa pzt biraz sikintili bi acilis olabilir ama kisa vadede toparlar yatirim finansman ve garantinin alimlari beni rahatlatiyo acikcasi saat 11 deki aciklamadan sonra ytd.

7. yanlıs bılgınedıyosun ıkı katı vs alaksı yok

Alıntı Originally Posted by babazula Yazıyı Oku
    C grubuna alinma sebebi hisse basina degeri 2 katin ustune ciktigi icin alindi yatirim ortakliklarinda boyle bir uygulamasi var bistin cuma saat 11 deki sirketin aciklamasini okursaniz orda yaziyo zaten surekli islem gormesi icin c grubu hisselerin piyasa yapici bi sirketle anlasmasi normalde ama yatirim ortakliklarinda boyle bir uygulamasi varmi bistin onu bende bilmiyorum sabah gorecez ne olacagini artik insallah fazla salmaz kredili alimlar fazlaysa pzt biraz sikintili bi acilis olabilir ama kisa vadede toparlar yatirim finansman ve garantinin alimlari beni rahatlatiyo acikcasi saat 11 deki aciklamadan sonra ytd.
    acıklık oranıyle ve seramyesı 500 mılyon tl nın altında ıse gurubar degışıyor

8.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    acıklık oranıyle ve seramyesı 500 mılyon tl nın altında ıse gurubar degışıyor
    Sen yanlis bilgilendiriyosun asil su gonderdigim linkin alt kisimlarini bi oku oyle gel hem cahilsin hemde ahkam kesiyosun yatirim ortakliklarinda pay basina dusen karin 2 kati olursa c grubu oluyo diger hisselerde 10 milyon alti islem goruyosa c grubu linki iyi oku https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kr...er/detay/27750

Sayfa 28/90 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •