Sallama kardeşim nerde 100 bin lotla alış bekliyorsun...Ben neden göremiyorum?Kademeleri gün boyu takip ediyorum...Kademeler bomboş....Bir 10 bin verse 20-30 kademe aşağı görmesi kesin...Ha sen bir fiyat belirlemişsindir o fiyata yeterli satıcı gelmediği için alaamaazsın o başka....Hele hele sabahları bomboşşşş altlar...Gün boyu çok az değişiyor...ama spek kefayı bozarsa altları da doldurur,sen merak etme.o zaman hisseye boğulursun...
Şimdi soru şu olmalı
şirketin piyasa değeri : 180 milyon TL
Deposito avm değeri : 170 milyon TL
Satacaği iştiraki : 220 milyon TL
Şirketin şu anki değeri depositi avm ekspertiz değeri kadar
Satacağı iştirakinin 220 milyon TL nerde ???
Diger gayrimenkulleri saymiyorum, zaten sirketin borcu da yok gibi
O zaman aklimiza Nasrettin Hpca geliyor
Kedi burdaysa ciğer nerde
Eee ciğer burdaysa kedi nerde
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!
Bir gün çıkıp ertesi gün düşüyor ilgi çektirip dikkat çekmek istiyor istikrar yok gyo hisseleri zor Alarko gyo ortada Servet elinde arazi stoğu yok sanırım beklenti için bahane yaratılamıyor sanırım sadece iştirak satışı hariç proje beklentisi yok gibi görünüyor
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sen atıp tutma.Deseydin 3.30 ların altına alış yazdım,ha o zaMmmman belki anlardim.Sistemde o anki fiyatın 10 kademesini görüyorum.zaten fiyatlarda kademe kademe sirayla6 gitmiyor ki.bazen 3-5-8 kademe fiyat atlıyor.ben bugün 3.30 lara kadar gördüğümde kademeler bostu.Sen daha alta yazdiysan o zaman goremem.Hayırlı işler sana...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Kademe görebilen ender borsacisin... Bu ozelligini gozden kacirdim ozur dilerim !!! Nasil olurda bir borsaciya ender verilen bir ozellige sahip oldugunu gozden kaciririm ???
Seninle polemiğe girmeyecegim sn. batik ???
3.35'e 30-50.000 farketmez satisini bekliyorum, aktiften aliciyim bunu bil yeter, satmak istersen ok [emoji6]
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!
10 liraya gelirse belki o zaman satarım...Şimdilik 2 ay gündüzlerimi gecelere çevirten ,bir ton zarar da olduğum hisseleri hiç mi hiç satmaya niyetim yok....Tekrar söyleyim maliyet 4.40....
Bence haftaya güzel olacak.Benden sana tavsiye ,alacaksan daha da yükselmeden al.Ben bugün saat 16:00 saularından sonra 150 tane 3.37 den işyatırm olarak aldım.Bilgine...araştır istersen....Hadi bakalım Allah a emanet ol kardeşim....
Yer İmleri