Artan

286,25 9.99 13:10
289,25 9.98 12:55
92,60 9.98 12:55
295,50 9.95 13:09
81,20 9.95 13:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 13:10
39,54 -9.97 13:10
16,09 -9.96 13:10
37,12 -8.26 12:55
28,48 -5.76 12:55
Azalan Hisseler

İşlem

5.946.843.539,25 13:10
3.105.530.745,03 13:10
2.868.082.491,10 13:10
2.683.931.865,25 13:10
2.617.646.149,30 13:10
Tüm Hisseler
Sayfa 28/361 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sağ ortada

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

abi bencede haklısın anlat deve tuzağını iste paralarını ...yada biz de bir tuzak kurabiliriz ayı tuzağı...o paralar geri alınır abi sen yeter ki suya bak ne görüyon onu yaz beyaz adam...

3.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    abi bencede haklısın anlat deve tuzağını iste paralarını ...yada biz de bir tuzak kurabiliriz ayı tuzağı...o paralar geri alınır abi sen yeter ki suya bak ne görüyon onu yaz beyaz adam...
    Abi sen nassi Ezmirlisin be ya...

Esprik o esprik...Bazi gabadayilar kumarhaneye giderler, saatlerce gumar oynarlar, cuvalla para kaybederler. Tabe kumarhaneden de epey kredi kullanmislardir.

Sonra 14luyu cikarip, masanin ustune koyarlar...Derler ki, verin lan paralari geriye...

Boyle durumlarda olayin nereye gidecegini kestirmek mumkun degildir.

Mesela seneler once Izmir'de boyle bir olay olmustu. Ibrahim Ciftci'nin kardesi yapmisti. 6 kisiyi kafalarindan furduydu.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi sen nassi Ezmirlisin be ya...

Esprik o esprik...Bazi gabadayilar kumarhaneye giderler, saatlerce gumar oynarlar, cuvalla para kaybederler. Tabe kumarhaneden de epey kredi kullanmislardir.

Sonra 14luyu cikarip, masanin ustune koyarlar...Derler ki, verin lan paralari geriye...

Boyle durumlarda olayin nereye gidecegini kestirmek mumkun degildir.

Mesela seneler once Izmir'de boyle bir olay olmustu. Ibrahim Ciftci'nin kardesi yapmisti. 6 kisiyi kafalarindan furduydu.
    Aynı adamsa bunlar buca li ...Bunların sini köşk restoranı var...on numara kebab yanına iki kadeh ayran...sen kazimi anlatirsin ben dinlerim...beklerim...

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Aynı adamsa bunlar buca li ...Bunların sini köşk restoranı var...on numara kebab yanına iki kadeh ayran...sen kazimi anlatirsin ben dinlerim...beklerim...

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    http://www.hurriyet.com.tr/izmir-de-...yarali-5189693

Olayi didiklersen, cafeye atilan bombalarin umraniyede ele gecen bombalarla ayni seri oldugu, Hablemitoglu cinayetiyle baglantisi hakkinda pekcok huber cikar.

Bir de yazinin alt kisminda Ahmet Tekin Baykal ismi geciyor. Onu gugullarsan olay cok acayip yerlere gider. Yazida adami diyor, ben olsam ondan suphelenirdim.

6. https://mobile.twitter.com/Mustafase...398848/video/1

Chp genel baskan yardimcisi da soylemis abi...

Ben referandumda evetciydim abi...Emme saibesiz evetciydim. Cunku, baskanlik sistemi Turkiyayi guclendiren birseydi. Sayet Tayyip agam, buradan Chp'yi suclayarak bir maduriyet cikarmaya kalkarsa, artik bu kadar da olmaz. Ters teper. Chp bu sefer saibeyi one cikarir. Saibeyi de Chp'nin ustune yikmaya kalkarsa buna kim inanir?

Aslinda bu saibeyle Tayyip agam ve ekibinin hic bir sucu yoktur. Kandirildilar. Bu isin icinde Davutoglu ve Gulculer, Ysk, Hdp, cemaatciler ve tabii ki Chp de var.

Tayyip agam bu isin altindan nasil kalkar hec bilmiyon?

Emme birseyi iyi biliyon, "Topuklu efenin" onunun nasil acildigini hep birlikte izlayecez...

Turkiyada siyasetin kitabi yaziliyor.

Dişil güç geliyor...

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/Mustafase...398848/video/1

Chp genel baskan yardimcisi da soylemis abi...

Ben referandumda evetciydim abi...Emme saibesiz evetciydim. Cunku, baskanlik sistemi Turkiyayi guclendiren birseydi. Sayet Tayyip agam, buradan Chp'yi suclayarak bir maduriyet cikarmaya kalkarsa, artik bu kadar da olmaz. Ters teper. Chp bu sefer saibeyi one cikarir. Saibeyi de Chp'nin ustune yikmaya kalkarsa buna kim inanir?

Aslinda bu saibeyle Tayyip agam ve ekibinin hic bir sucu yoktur. Kandirildilar. Bu isin icinde Davutoglu ve Gulculer, Ysk, Hdp, cemaatciler ve tabii ki Chp de var.

Tayyip agam bu isin altindan nasil kalkar hec bilmiyon?

Emme birseyi iyi biliyon, "Topuklu efenin" onunun nasil acildigini hep birlikte izlayecez...

Turkiyada siyasetin kitabi yaziliyor.

Dişil güç geliyor...
    Butun bu haberler ve tartismalar sadece bir kisinin onunu acar.

Tayyip Agamin cenazesi, Kilicdaroglunun dirisini halleder.

Onu hallederse karsisina Abdullah Gul'u cikarirlar.

Siyaset boyle birsey abi, hicbirsey yapmadan iktidara geliverirsin...

"Topuklu efe" geliyor...

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Butun bu haberler ve tartismalar sadece bir kisinin onunu acar.

Tayyip Agamin cenazesi, Kilicdaroglunun dirisini halleder.

Onu hallederse karsisina Abdullah Gul'u cikarirlar.

Siyaset boyle birsey abi, hicbirsey yapmadan iktidara geliverirsin...

"Topuklu efe" geliyor...
    Buyuksun lem Kazim, Agan neresiyle guluyorsa su bizim yerli gandiye bilmirem de. Herif milyar eurolar rusvetten bahsediyor, bizimki garibim 15 milyoncuk dolarin pesinde. Rahmetli anacim derdikine " karga ile bok dirtcene sahanla et dirt" derdi, layik olmayanlarla arkadaslik etdigimde.
    Umarim yanes anlasilmiyorum.

Sayfa 28/361 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •