Sayfa 28/1002 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop - XIII

1. yükselende hiç bir şey yok, altında durdu 2 haftadır. petrol zaten çıktıgı yeri özlemiş yeraltında işlem görüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    beterin beteri var mantıgıyla düşüyor borsalar. para kaçıyor herşeyden. açilan hemen -3-4 ü görüyor. çin borsası bir tek az düşüyor. ordada yerel bir güç tutuyor elinden geldigince.
    Amerika borsalarin en sevdigim yani trend asagi dogru ise olusan butun formasyonlar zorlamadan calisir asagiya dogru duserken ikili dib yapar aha donduk derken biraz tepki ile ikili tepe olusturur sonra ver yansin geri asagiya Conilerde dibi bulmak cok zor ve tehlikelidir

gunler oncer yazdim .. Sp de emilerim 2550 -2600 araliginda bekliyor bunu emirleri gonderdigimde 2920 lerde idi . buralar belki dip olabilir ama olmaz isede sorun degil 1000- 1500 e dusse dahi tutarim kaldiracim cok dusuk
    Short acmayi sevmiyorum conilerde aslinda telefon kendi kendine aciyordu amna ben engel oldum
    arabaya binerken telefon cebimde acik kalmis telefonu elime bir aldim telefon kendi kendine 30 adet Sp shortlamis hatta nasil oluyorsa birde ok tusuna basip emiri gondermis ve bana onay gelmis acmak istiyormusunuz diye gordum hemen iptal ettim etmese idim guzel para birakmisti bu olay olurken Sp nin fiyati 3100 du sanirim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. bilim kurgu filmleri olur ya. onun gibi bir şeyin içindeyiz sanki. her kanal koronadan bahsediyor. hollywoodun süper kahramanları yok ortalıkta. al sana film dedi ilahi bir güç sanki.

4. Türkiye'nin GDP si 750 milyar dolar, ihracat 180 milyar dolar, ithalat 210 milyar dolar. Turizm vs de katınca çok fazla dışa açık bir ekonomiyiz. Dünyadaki değişm ister istemez etki eder.

Öte yandan klasik ve zorunlu mallarda uzman olunca kendi başımıza bir şekilde ayakta kalırız. Zengin ülkeler ve fakir ülkeler bizden daha fazla etkilenebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dow çökmüş.. Zati çökecek demiştim... 18.000 görülecek bence. İşte o zaman düşüş bitebilir. Ama şu bir gerçek ki, önümüzdeki 3-4 günde çok kişi piyasadan silinecek. . Palaya helal olsun. Ne yaptı etti vatandaşa düşmüyor psikoloji yarattı.. Akşam kapanışta vatandaşa aldırmak için herşeyi yaptı.. Özellikle garanti ile... En son 9.53 den açtığım kısaları kapatmadım.. Bir ara beni bile yoldan çıkaracaktı pezolar.. Ama geçmişte yaptıkları 3 kağıtları görünce keyfime baktım...

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Amerika borsalarin en sevdigim yani trend asagi dogru ise olusan butun formasyonlar zorlamadan calisir asagiya dogru duserken ikili dib yapar aha donduk derken biraz tepki ile ikili tepe olusturur sonra ver yansin geri asagiya Conilerde dibi bulmak cok zor ve tehlikelidir

gunler oncer yazdim .. Sp de emilerim 2550 -2600 araliginda bekliyor bunu emirleri gonderdigimde 2920 lerde idi .

Short acmayi sevmiyorum conilerde aslinda telefon kendi kendine aciyordu amna ben engel oldum
    arabaya binerken telefon cebimde acik kalmis telefonu elime bir aldim telefon kendi kendine 30 adet Sp shortlamis hatta nasil oluyorsa birde ok tusuna basip emiri gondermis ve bana onay gelmis acmak istiyormusunuz diye gordum hemen iptal ettim etmese idim guzel para birakmisti bu olay olurken Sp nin fiyati 3100 du sanirim
    sağlığın parayı bu kadar dövdügü bir dönem yoktur heralde. parayı boşver çok takma kafaya. 2 haftadır nakitim ben ilk başta düşüşlere seviniyordum, şimdi keşke çıksalar diye bakıyorum ekranı açınca.

7. Bu yıl turizmde çok atak yapılmayıp tok satıcı olunacakmış.
    Fiyat kırmayınca gelir çok sert düşmeyebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    sağlığın parayı bu kadar dövdügü bir dönem yoktur heralde. parayı boşver çok takma kafaya. 2 haftadır nakitim ben ilk başta düşüşlere seviniyordum, şimdi keşke çıksalar diye bakıyorum ekranı açınca.
    Ben 2016 yilindan beri nakitteyim, paritenin durumuna gore dolar euro arasinda gecis yaparim .. orta vadeli degisim yaptigim icin dolar bazinda 10-15 lik getirisi olur buda fazlasi ile yeter . bu son eurousd hareketinden sonra sayet gumus 15$ seviyesine gelirse tuttugum nakitin %70 i ile gumus alip 35$ oluncaya kadar o hesaba bakmamayi dusunuyorum
    bu arada garanti 1 euro seviyesine duserse %30 luk kismi ile de garanti alirim ..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 28/1002 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •