Sayfa 28/579 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 217 - 224 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Halk gelen parayla bi 100 milyon lot alsa piyasadan iyi olur.

2. gelen para ile 7.000.000.000/5,36=1.305.970.149 lotu olacak. satışa hazır lot.

3. s a yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile kç yt cıya abd nin geçirmesi beklenirken albayrayrak yönetiminde hazine idaresi gecirdi
    acıdımı hayır alıştık şimdi sırada ekgyo varreis istedi 100 bin 100 bin kelepir evler emlakta yapacak burdada bedelilimi gelecek yoksa tahsislimi ne dersiniz

Tencere Guest
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Tahsisli sermaye artırımı yapan bir şirket yada bir kurum, bir nevi tekalifi milliye yapmış demektir. O yüzden bence vakıf da doğru değil, hatta 666 gibi bunlara başka isim verilmeli. Bu akşam halk ve vakıf yasağı gelebilir. Topiğin CAFE kısmı aktifleşir. Henüz twiter bu tahsisliyi çözemedi.
    Tahvil çıkartılıp satılıp oradan gelecek canlı ile eklenecek felan deniyor galiba. Önceside belirli kurallar gelmişti kredi mevduat vs. Bir plan işliyor anlaşılan tahviller in satisi özel bankalara mi gidicek yoksa mb mi alacak ona bakarlar bi yabancı bahsi geçiyor mu bilmiyorum..

Yine borca dayalı ama Fed gibi merkez de olabilir görmek lazım.

Sonuçta 21 milyar mi rakan Total. Yıllık 8 faiz desek 1.6 milyar faiz gideri yaratıyor yılda..

Para yaratma da sıkıntı yok en başta ABD geliyor kafasına göre 2 trilyon dolar bastı..

Ama ABD ve Londra gerek Avrupa bankaları maden fiyatlarını baskiliyor. Her türlü kumpas. Maden ocağı satın alıp borç ile üzerine beton dökmek en iyi yatırım. Platin gümüş bir miktarda altın ocağı..

Üzerini kapat makinaları sat işçileri çıkart..

Bu ponzi patlayacak ve maden fiyatlari kafaya göre para basma sonucu elbet uçacak.

ABD başkanı uzaydan maden getireceğiz hayalini pazarlarken şöyle düşün abi. 1 kilo gümüşü aydan dünyaya tasisan kaç dolar olur kilosu... ....

Uçacak her türlü değerli nadir madenler...

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Cok kiskirtiyor o da insanlari. Ne demek ya Fetosh demek birine isine gelmeyince.

Bana özelden mesaj atmış Kitabcı34 ortağımız. Keşke herkes senin gibi nazikçe cevap verse diyor.

cevap yazmadım. kalbi kırılmasın diye. önce sen insanların bam teline dokunuyorsun diyecektim demedim

Tencere Guest
    Katar 3 milyar dolar bozsa 7 den 21 milyar ediyor. Tahvilleri alsa yıllık 1.6 milyar faiz getirisi. 3 milyar dolar ile yıllık 200 milyon dolar üzeri getiri demekm kurlar düşerse kar uçar buda yüzde 7 demek dolar bazlı. ABD faizleri 0.25 ise 30 kat kar sansi.. dolar TL uçar mi 7 den risk yani bu risk alınır mı alınır belki biliyorsan....

Guzel temiz iş her yıl akıyor.. kira gibi.. pehhh

Risk işte çeşme başı biliyor.. ayrıca adamlar yerden gaz çıkartıp para sahibi oluyor beleş yani.. bir etmekte yok..

Petrol gaz maden paraları her türlü riske edersin.. beleş agaaa akıyor..

Olur yani...

Ya tutarsa ihyaa

Tencere Guest
    Tahvilleri temiinat gösterip likidite edilebilir güzel işler çıkar tahvilleri verip alan kişi maden ocağı olabilir altın gümüş platin gibi.. çok güzel işler yapılabilir abi müthiş bir hedge olur. Allah in çölünde maden yokken madene kavuşursun.. likidite edebilirsin. Misliyle iş sahası..

Görüyorsun ne işler olabiliyor...

3 milyar dolarlık bir arz oluştu supply görelim akacak mi..

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bana özelden mesaj atmış Kitabcı34 ortağımız. Keşke herkes senin gibi nazikçe cevap verse diyor.

cevap yazmadım. kalbi kırılmasın diye. önce sen insanların bam teline dokunuyorsun diyecektim demedim
    Onun da bam teline dokunuluyor herhalde de o yuzden olaylar boyle hal aliyor. Aslinda herkesin ulkesini sevdigine eminim.

Sayfa 28/579 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •