Sayfa 28/94 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
Arama sonucu : 752 madde; 217 - 224 arası.

Konu: KUVVA - Kuvva Gıda Ticaret ve Sanayi Yatırımları AŞ

1. Link yukarda.Dikkat edilmesi gereken isim sadık uslular

2. Tekrar belirteyim biz bu adamlar için serve yi sevmedik.ama Bu adamlarda Çin ordusu gibi.Girdikleri hisselerdeki fiyat hareketlerini görüyoruz.Bunlar girmesede serve hakkettiği yere gidecek hele bi yurt dışı haberleri çoğalsın.Önümüzdeki haftalar hatta günler sayılı inşallah.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi akşamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Sayın SERCAYOLKAN,

ARTI sayfasında "SERVE bir süre dinlenecek dedin", dediğin oldu Dinlensin bakalım.

Bu arada ARTI'yı bugün de alamadım. Taa Cuma akşamından emir girişi yapmıştım. Gün içinde de tazeledim, olmadı. Dördüncü gün...
    Hayırlısı olsun. Her zaman alım fırsatı olmayabiliyor.

Serve'nin de zamanı gelecek. Şu tahsisli bir onaylansın inşallah. O zaman hareket hızlanacaktır.

Saygılar...
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by selçukoğlu Yazıyı Oku
    Tekrar belirteyim biz bu adamlar için serve yi sevmedik.ama Bu adamlarda Çin ordusu gibi.Girdikleri hisselerdeki fiyat hareketlerini görüyoruz.Bunlar girmesede serve hakkettiği yere gidecek hele bi yurt dışı haberleri çoğalsın.Önümüzdeki haftalar hatta günler sayılı inşallah.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi akşamlar
    Teşekkürler sayın selçukoğlu.

Bu adamlar manipülatif olarak hızlı hareket ettiriyorlar sadece. Olması gereken değere ya çok çabuk ya da geç ulaşmasına neden oluyorlar. Serve için yol haritası belli. Zaman içinde öyle ya da böyle hedefe gidecek inşallah.

Saygılar...
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
    Borsada işlem gören tipe dönüşüm başvurusu yapmış ekipten Ali Uslular. Toplam 85.521 lot.

Ancak borsalarda 6 ay işlem yasağı almış bugün itibariyle.

Hisseleri virman da yapabiliyorlarsa başkası kanalıyla satış yapılabilir. Fakat bu kadar lot tahtayı etkilemez zaten.

Önemli olan Veysi Bey'in şirketi ayağa kaldırması. Gerisi zamanla gelir.

6. demedim mi 1 ay once sutu....cihan gibi biri cikarsa hic sasmak lazim diye bak cikti.serve senedini bu haber sulandirdi....

7. insanlari yakaladilar.... birakmazlar...yaaaaa

Sayfa 28/94 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •