Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ben bir ev satıp o parayla iki ev aldılar demedim. Evi sattılar. parayla ayrı ayrı eve girdiler. Ama evin değer artışından faydalandıkları için ikinci evi çok çok rahat aldılar dedim.
Ayrıca 1 ev satıp 2 ev alan arkadaşımda oldu. 2 yıl önce Mecidiyeköydeki evini 500 bin liraya sattı. Beylikdüzünde 250 bin liralık 2 ev aldı. Şimdi o evlerde ikiye katladı.
Şimdi hem iki evi var hemde kira geliri var ayrıyeten.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
1 elma satıp, 2 armut almış .
eskide olsa mecidiyeköyü tercih ederim...Bir dönüşüm gelir bir şey olur dairesi yenilenir...beylikdüzündeki prim potansiyeli mecidiyeköyden her zaman düşüktür...Çünkü beylikdüzünde arz fazlası onbinlerce daire var mecidiyeköyde arsa yok...
Yer İmleri