Sayfa 28/213 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1700 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Dowes

1.  Alıntı Originally Posted by inti Yazıyı Oku
    Gerçekten benimde ilk aklıma gelen CDO'lar oldu
    CDO kendi başına kriz çıkaran bir ürün değil. Olay ne idüğü belirsiz batık kredileri paketleyip satmakta. Bu nedenle regülasyon önemli; gecikmeye-temerrüde düşmemiş kredilerle sınırlandırılırsa, kendi başına seküritizasyon kötü bir şey olmaz. Likidite sağlama açısından banka sistemine olumlu katkıları olur.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

2. Geldik yine bir vade dönüşüne
    size danışmadan karar vermek istemedim.Bugün ayrıntılı soruşturamadım fakat düz mevduatta 14.75 Halkbank var ve pazarlığa açık görünüyorlar.Swaplı veya taşımalı swaplı da sanki bu sefer düz mevduata dişe dokunur fark çıkmayacak gibi geliyor.Ayrıca enflasyonda tepe noktaya yakın olabilir miyiz? dövizdeki geri dönüş bir miktar fren yaptırabilir mi? tereddütlerim var ,hazır oranlar 15 civarlarına çıkmışken haziran ayı sonunu mu hedeflemek yoksa 90 güne kadar uzamak mı mantıklı olur? müsait olunca fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Geldik yine bir vade dönüşüne
    size danışmadan karar vermek istemedim.Bugün ayrıntılı soruşturamadım fakat düz mevduatta 14.75 Halkbank var ve pazarlığa açık görünüyorlar.Swaplı veya taşımalı swaplı da sanki bu sefer düz mevduata dişe dokunur fark çıkmayacak gibi geliyor.Ayrıca enflasyonda tepe noktaya yakın olabilir miyiz? dövizdeki geri dönüş bir miktar fren yaptırabilir mi? tereddütlerim var ,hazır oranlar 15 civarlarına çıkmışken haziran ayı sonunu mu hedeflemek yoksa 90 güne kadar uzamak mı mantıklı olur? müsait olunca fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum
    Haziran-Temmuz aylarında faizin düşmesine dair özel bir beklentim yok. Ancak enflasyonun teknik olarak tepe yapmak üzere olduğu da bilinen bir gerçek. Küresel piyasalardan gelebilecek ek bir sıkıntı dalgası olmadıkça, 14.xx'lu seviyelerin korunacağını düşünüyorum. 1 ay ile 3 ay bağlamak arasında getiriyi önemli şekilde değiştirecek boyutta bir piyasa hareketi olmasını şu an zor görüyorum.

Kurallara AYKIRIDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Haziran-Temmuz aylarında faizin düşmesine dair özel bir beklentim yok. Ancak enflasyonun teknik olarak tepe yapmak üzere olduğu da bilinen bir gerçek. Küresel piyasalardan gelebilecek ek bir sıkıntı dalgası olmadıkça, 14.xx'lu seviyelerin korunacağını düşünüyorum. 1 ay ile 3 ay bağlamak arasında getiriyi önemli şekilde değiştirecek boyutta bir piyasa hareketi olmasını şu an zor görüyorum.
    Haziran ayında fed faiz artışı kesinleşmiş gibi beklenti oluşmuş durumda bizdeki faizleri haziran sonunda bilanço beklentisi ile daha yukarıda görmemiz olası mıdır?Olası ise ne kadar puan bazında fark yakalanabilir sizce?

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Haziran ayında fed faiz artışı kesinleşmiş gibi beklenti oluşmuş durumda bizdeki faizleri haziran sonunda bilanço beklentisi ile daha yukarıda görmemiz olası mıdır?Olası ise ne kadar puan bazında fark yakalanabilir sizce?
    FED'in faiz artışlarını yapması geçen yıldan beri bekleniyor. Bizim faizleri etkilemesi şaşırtıcı olur. ABD 10 yıllık tahvil faizleri bunları sezonlar öncesinden fiyatlıyor. FED sadece beklenmedik hareketler yaparsa piyasaların geleceğini hızlıca değiştirebilir. Faiz arttırdıgı gün "bundan sonra uzun süre artış yok" anlamına gelecek cümleler kurarsa, EM faizleri artmak bir yana düşebilir bile.

Kurallara AYKIRIDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    FED'in faiz artışlarını yapması geçen yıldan beri bekleniyor. Bizim faizleri etkilemesi şaşırtıcı olur. ABD 10 yıllık tahvil faizleri bunları sezonlar öncesinden fiyatlıyor. FED sadece beklenmedik hareketler yaparsa piyasaların geleceğini hızlıca değiştirebilir. Faiz arttırdıgı gün "bundan sonra uzun süre artış yok" anlamına gelecek cümleler kurarsa, EM faizleri artmak bir yana düşebilir bile.
    teşekkürler , bu durumda 50 ile 90 gün arası bileşik bazda en yüksek oranın alındığı vadeye bağlanabilir olarak yorumluyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    teşekkürler , bu durumda 50 ile 90 gün arası bileşik bazda en yüksek oranın alındığı vadeye bağlanabilir olarak yorumluyorum.
    Evet mantıklı gözüküyor. Ancak yine de alternatif bir şey yapayım derseniz: oran kaybetmemek için aynı bankada olmak kaydıyla parayı 45 ve 90 günlük 2 parçada bağlayabilirsiniz.

Kurallara AYKIRIDIR.

8. Sayın @jondowes

İçeriden birisi olarak sektör aşağıdaki 2 rasyodan hangisini daha önemli buluyor?

a- Brüt rezervler / Kısa vadeli borçlar (güncel değer 0.9)
    a- Brüt rezervler / Vadesine 1 yıl kalan Kısa vadeli borçlar (güncel değer 0.6)

https://www.bbvaresearch.com/wp-cont...ly-Banking.pdf
    İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca

Sayfa 28/213 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •