Sayfa 28/1003 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben bu saatten sonra piyasa beklentisi kadar bir artış geleceğini sanmıyorum. Belki hem piyasaya hem yeni merkez bankası başkanına da kafana göre iş yapma mesajı , aba altından sopa idi bir anlamda.
    Daha önce söylediği '' enflasyon oranı kadar faize mecburuz'' söylemi ile uyan resmi enflasyona eşitleyecek 150-200 bps civarı bir şey ile geçiştirileceğini düşünüyorum.
    450-500 yapıalcak olsa bunun sinyali olurdu bugünkü konuşmada. Faize ragmen büyüyeceğiz vs. bir şeyler derdi.
    üstad dünya tarihi boyunca hiçbir yerde sorunu yaratanların çözdüğü görülmemiştir. O nedenle faizi arttırsa bile diğer bahsi geçen konuların hayata geçebilmesi mümkün değildir. Dövizde %4-5 artış fiyatlanmıştı. %2-3 gelecek bir artış sert satışa neden olur borsada...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by coltrane Yazıyı Oku
    Daha önce böyle açıklama sonrası faiz arttırımı hatırlıyorum, benden başka hatırlayan var mı?
    Evet, ben de hatırlıyorum, maalesef piyasaları kandırmayı, ters/yanlış beklenti içine sokmayı çok seviyorlar bunlar, ne de olsa hesapp soran, ceza veren yok...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bugün merkez kur açıklanmamış.
    "Resmi tatil, hafta sonu ve yarım iş günü çalışılan günlerde gösterge niteliginde kur bilgisi yayımlanmamaktadır."
    Bugünün bir özelliği mi vardı acaba?

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Evet, ben de hatırlıyorum, maalesef piyasaları kandırmayı, ters/yanlış beklenti içine sokmayı çok seviyorlar bunlar, ne de olsa hesapp soran, ceza veren yok...
    12 Eylül 2018 tarihli açıklamaları bulup okuyun, bu tarihten bir gün sonrasında neler yaşandığını göreceksiniz.

5. Spekulasyonun krali bu adam.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bugün merkez kur açıklanmamış.
    "Resmi tatil, hafta sonu ve yarım iş günü çalışılan günlerde gösterge niteliginde kur bilgisi yayımlanmamaktadır."
    Bugünün bir özelliği mi vardı acaba?
    7,7195

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by sekko Yazıyı Oku
    7,7195

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tesekkurler.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Faiz karari anketimiz
    https://strawpoll.com/4hr2zpoyz

Sayfa 28/1003 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •