Sayfa 28/393 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 3139 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Yaw neden kapadınız ırakı fabrikasını... Ne güsel seri 1 koli yeni almaya geliyordum
    Hem şehir hem de ülke için büyük kayıp ve ayıp oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hem şehir hem de ülke için büyük kayıp ve ayıp oldu.
    Gösünü seveyim... Medeniyetin, rakının doğduğu yerde yaşıyorsun.. Türkiye nin en güsel tüketicileri ve meyhaneleri... Muratlı, Hayrabolu, kumbağ, Şarköy, uçmak dere, mandıra, Çerkez müsellim...
    Çok güsel meyhaneleriniz var..
    Dediğin gibi büyük kayıp ve ayıp.
    Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Gösünü seveyim... Medeniyetin, rakının doğduğu yerde yaşıyorsun.. Türkiye nin en güsel tüketicileri ve meyhaneleri... Muratlı, Hayrabolu, kumbağ, Şarköy, uçmak dere, mandıra, Çerkez müsellim...
    Çok güsel meyhaneleriniz var..
    Dediğin gibi büyük kayıp ve ayıp.
    Saygılar
    16 yıl oldu ağam çıkalı memleketten. Hayat şartları işte. O gün bugün dönemedik geri. Ana baba bütün sülale orada. Bir başkadır bizim oralar. Sadece Trakyalılar değil gezip gören herkes aynı şeyi söyler hep. Belki kısmet olur döneriz birgün.

4. Bide havsa agop var, Edirne de Ali ilte...global olarak ödüllü meyhaneler..

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    16 yıl oldu ağam çıkalı memleketten. Hayat şartları işte. O gün bugün dönemedik geri. Ana baba bütün sülale orada. Bir başkadır bizim oralar. Sadece Trakyalılar değil gezip gören herkes aynı şeyi söyler hep. Belki kısmet olur döneriz birgün.
    Umarım gönlünce olur, vatanın doğduğun yer değil doyduğun yer derler...
    Ben sık gelirim özellikle yazları, yazlık Silivri de tekneyle de geldiğim oluyor.. Çok güzel yaşanılası bir yer.
    Zaman zaman ileride burada yaşarmıyım diye düşündüğüm ve adalara giden feribot ların kalktığı yerde arsa baktığım oldu.
    Memnun oldum tanıştığıma.
    Saygılar

6. USD1.jpg

Bu ilk durak beklentim 5,20 TL dir..

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,555
    ben o rakı fabrikasının ikiyüz metre yakınında doğdum büyüdüm, mis gibi anason kokardı

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,555
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    USD1.jpg

Bu ilk durak beklentim 5,20 TL dir..
    ya agacığım, borsa aşağıya şelale yapacak, bak dolar bazlı grafiğe gör ters bayrak formasyonunu daha ne deyim be agam

Sayfa 28/393 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •