Sayfa 28/1001 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. USD/TRY 7,6677 +0,0438 +0,57%
    USD/ZAR 14,6688 +0,1508 +1,04%
    USD/BRL 5,1022 +0,0445 +0,88%
    GBP/USD 1,3409 -0,0111

Usd yeni haftaya atesli basladi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Önce Bilime ve bilim adamına inanmalı. Siyasilere , gazetecilere ve sosyal medya tellalları a değil.
    Harward hocası İngiltere deki olay spekülasyon demiş

https://t24.com.tr/haber/harvard-uni...lanmadi,921815

3. bilim adamları 2-3 seneden evvel aşı geliştirilemez derken siyasiler 6 ayda aşı icat ettilerdi..şimdide aşı olmayınca virüs mutasyon geçirdi derler tabiki..
    ama teşviklerle borsada para da kazanılması gerekiyordu..bunu halkı kandırarak yaptılar..

Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Önce Bilime ve bilim adamına inanmalı. Siyasilere , gazetecilere ve sosyal medya tellalları a değil.

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bilim adamları 2-3 seneden evvel aşı geliştirilemez derken siyasiler 6 ayda aşı icat ettilerdi..şimdide aşı olmayınca virüs mutasyon geçirdi derler tabiki..
    ama teşviklerle borsada para da kazanılması gerekiyordu..
    Niçin bu kadar iddialısınız aşının işe yaramayacağından inanın anlamıyorum haftalardır...
    Analizlerinize ve grafiklerinize saygı duyuyorum ama bu konu hakkında bu kadar net şekilde olumsuz olmanızı anlamıyorum ...

5. İngiltere açıklamasıyla dünyada yeni bir tantana çıkabilme ihtimali var deniyor. Gbp/usd paritesi - 1 açtı şimdiden. Dax, Dow ve Asya piyasalarına sıçrayacak mı görücez. Spot bu ara candır.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Önce Bilime ve bilim adamına inanmalı. Siyasilere , gazetecilere ve sosyal medya tellalları a değil.

Alman aşısını ilk ingilizler onayladı acele acele bunların işi şeytan işi nasıl bir strateji dır aman Allahım

Dow weekend 0.47 aşağıda

8. neden biliyor musunuz..TEŞVİK + AŞI ikili yağının ne anlama geldiğini biliyorum çünkü..
    aşısız teşvik olmazdı..daha mart nisan aylarında aşı icat edilmeye başlandı..
    amaç teşviği piyasaya sürmekti..
    halbuki bilim insanları bu sürecin en az 2-3 yıl sürmesi gerektiğini söylediler..ama bu insanları susturdular..
    sırf karşılıksız dolarların borsada aklanma isteği ile insanlar aldatıldı..ve gelinen durum ortada..belirsizlik ve kabul etmesek de kaos var..

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Niçin bu kadar iddialısınız aşının işe yaramayacağından inanın anlamıyorum haftalardır...
    Analizlerinize ve grafiklerinize saygı duyuyorum ama bu konu hakkında bu kadar net şekilde olumsuz olmanızı anlamıyorum ...

Sayfa 28/1001 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •