Sayfa 28/380 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 3035 madde; 217 - 224 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sabrın sonu selamet olacak inşallah dostum. Miatek de enerji işine girdim dedi tavanlara kilit yapıyor her sabah.

Atatp yeni girdiği green x platformu işiyle yenilenebilir enerji işinde sektörde tek şirket olacak!

Toriğin büyüğü atatp de yani. Piyasa henüz farkında değil ama sayende farketmeye başladı.
    atatp türkiyede bir ilki başarıyor...dünyada da bu işi yapan sadece bir kaç şirketten biri olacak...bence piyasa bu olaya duyarsız kalamaz...şu anda piyasa yavaş yavaş gereğini yapıyor...özelikle kasım ayında lansmanı yapılıp artık işler hale gelince adından çok söz ettirecek..o vakitler piyasa çok hızlı hisseyi alacak diye düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. oohhh ayıları atlattık gibi... tekrardan yolumuza bakalım...eksiden kurtulup artıya geçtik...istekliyiz...iştahlıyız...inançlıyız...um utluyuz..gerisi de nasiptir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    oohhh ayıları atlattık gibi... tekrardan yolumuza bakalım...eksiden kurtulup artıya geçtik...istekliyiz...iştahlıyız...inançlıyız...um utluyuz..gerisi de nasiptir diyorum...
    BİR GÜN NİYE YÜKSELDİĞİNİ ANLAYACAKLAR AMA GEÇ KALACAKLAR. ALIM İÇİN BENCE HALA ÇOK UYGUN YERDE. BU HİKAYE İLE BURDA DURMASI İMKANSIZ. HELE BU İŞİN OSB TARAFI VARKİ AKILLARA ZARAR. BENDE BİR ELEKTRİK MÜH. OLARAK ELİMİ ARTIRDIM BUGÜN

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    oohhh ayıları atlattık gibi... tekrardan yolumuza bakalım...eksiden kurtulup artıya geçtik...istekliyiz...iştahlıyız...inançlıyız...um utluyuz..gerisi de nasiptir diyorum...
    Ayı oğlu ayılar sabah sabah ne sattı bee.
    Ya nasip dedik biz. Rızık hep O’dan.

5.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    BİR GÜN NİYE YÜKSELDİĞİNİ ANLAYACAKLAR AMA GEÇ KALACAKLAR. ALIM İÇİN BENCE HALA ÇOK UYGUN YERDE. BU HİKAYE İLE BURDA DURMASI İMKANSIZ. HELE BU İŞİN OSB TARAFI VARKİ AKILLARA ZARAR. BENDE BİR ELEKTRİK MÜH. OLARAK ELİMİ ARTIRDIM BUGÜN
    Aramızda sektörden işi bilen birisinin olması güzel

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sabrın sonu selamet olacak inşallah dostum. Miatek de enerji işine girdim dedi tavanlara kilit yapıyor her sabah.

Atatp yeni girdiği green x platformu işiyle yenilenebilir enerji işinde sektörde tek şirket olacak!

Toriğin büyüğü atatp de yani. Piyasa henüz farkında değil ama sayende farketmeye başladı.
    alislarimla tavana surdum hisseyi

saka bi yana tahtacida burayimi okuyor aceba
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    OSB tarafı neyin nesi oluyor dostum...bize bu konuyu açabilir misin acaba ?? benim gözden kaçırdığım veya görmediğim bir şey mi var ??

8.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    Daldan Dala atlayan kuş gibisin.Her yükselen hisseye balıklama dalıyosun.Şansın iyi ki tabanlara yakalnmıyosun.Dikkat et çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar sonrasını biliosun...Lunapark değil burası Borsa....
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Sayfa 28/380 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •