Ne olursa olsun bu fk alfası ucuz yapacaktır ,, kapasıte artışları , halka arz gelırı ile şirketi büyütebılırlerse koşar alfas ,, herşey şirket yönetimine kalmış durumda ,, smrtg nın 3.çeyrek karı 137 mılyon olduğu unutulmamalı ,,
Ne olursa olsun bu fk alfası ucuz yapacaktır ,, kapasıte artışları , halka arz gelırı ile şirketi büyütebılırlerse koşar alfas ,, herşey şirket yönetimine kalmış durumda ,, smrtg nın 3.çeyrek karı 137 mılyon olduğu unutulmamalı ,,
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
vay vay vay
vay vay vay,,
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
arkadaşlar ,sermaye 45 mılyon dolaşımdakı pay 9 mılyon ..hısse fıyatı kalınlasacak şirket zaten kapasıte arttırıyor mevcut kapasıte ıkıye katlanacak, kaldıkı bu şirketler asıl karı son çeyrekte açıklar ,buda alfası daha da ucuzlatacak,,
hısse fıyatı kalınlaştıkça şirket bedelsız sermaye arttırımına gıtmek zorunda kalacak,,,
zaman herşeyın ılacı,,
vay vay vay,,![]()
yarın düşebılırde bılemeyız ,bu sermayede bu sıglıkta olan hısseyı nereye kadar düşüreceksın düşerse alıcılar uyguna mal bulmuş olacak,,
hısse 58 tl den arz olmuş 2 kat yapması ıçın ,174 tl olması lazım,,
yenılenebılır enerjı alanında olupta 5 e 10 a katlamayan şirket kaldımı..
herkesın kendı kararı...al sat kaç yat tavsıyesı ıçermez..
fk şuan bıle 20,95
vay vay vay
Son düzenleme : kwon3; 30-11-2022 saat: 11:11.
şirkette bugun satan yok gibi nerdeyse bilanço ile yeni arz oldu tavanlara başladı havası var cumaya kadar açaçagını zannetmem
tavanda bekleyen emir ne kadar acaba
Yer İmleri