Mv seçiminde oylar zafer e, 2. Turda cekete.
Mv seçiminde oylar zafer e, 2. Turda cekete.
İktidarı Kürt seçmenler artı gençler belirleyecek. 2004-2005 yılında dünyaya gelmiş yokluk sıkıntı görmeyen bolluk içinde yaşayan bu gençler yokluk sıkıntı bilemezler. Zafer partisi anketlerden daha fazla oy alır. İyi Parti'nin Suriye hamlesi ciddi bir hamle. CHP seçmeni ne uzar ne kısalır %25 bandında. Sosyalist seçmenin çoğu abuk subuk Parti'ye oy veriyor CHP varken. Dünkü TGRT haberi seyretmiş olsanız öyle bir kanalda böyle bir haber biri dese mümkün değil inanmazdım. İyi partiyi CHP Kılıçdaroğlu'nu övüyordu. Ben bunu şöyle anladım yeni Türkiye'de kendine yeni yer ayarlıyor. İktidar değişikliğinde iktidarla çok iç içe olanlar hileli ihaleleri alanlar yolsuzluğun içinde olanlar sebepsiz zenginler buna kamu çalışanları dahil çok dayak yiyecek. Seçimde sürprizim Zafer, Saadet, Deva partisi anketlerden daha yüksek çıkar.
Angara bu ülkenin en renksiz yeridir.
Oranın adayının hiç şansı yok...
CHP nin laciverti olur en fazla
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Seçimden sonra iktidar değişikliği olursa en büyük sıkıntı rakı balıkla, türbanlının Kürt ile Türkun aynı anda nasıl yaşayacağıni merak ediyorum. Sözcü gazetesine bakarsan türbanlılar Arabistan'a gitsin mantığı ben rakı balık içen adama saygı gösteriyoruz ona saygı gösteriyorsam o da benim kılık kıyafetime karışmamali. Önemli olan ne yiyip içtiğin, ne giydiğin değil. Önemli olan dürüst ülkeyi seven biri olman. ABD ve Avrupa'da budist Hindu kıyafeti ile polislik yapan insanlar var. Eğer biz yediğimize içtiğimize kılık takılırsak seneye seçim olur.
Bence 6 li masanın adayı İmamoğlu ama davası var davadan beraat etsin açıklanır. İktidarın her türlü ihtimali düşünüp davayı bitireceğini düşünmüyorum. İmamoğlu CB olursa CHP nin de yeni genel başkanı olur Kılıçdaroğlu sonrasında.
6 li masanın en iyi olduğu alan ekonomi. CHP, İyi parti, Deva partisi, gelecek partisi, Saadet partisi nin ekonomi kurmayları cevher bence.
Şunuda unutmamak lazım akp eyt bol ve ucuz kredi ve bol eksi rezerv ile iyi bir kazık atıp öyle gidecek. Hazine garantili USD bazlı YİD lerden bahsetmiyorum bile.
Yer İmleri