Sayfa 28/63 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
Arama sonucu : 503 madde; 217 - 224 arası.

Konu: AHGAZ - Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji Yatırım A.Ş.

1. Taban yap 500 e bütünleyeyim.
    Her gün taban yaz alırsa alır.
    Her gün tavan yaz satarsa satar.
    Bakmaya gerek yok.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

2. Tekkeyi bekleyen çorbayı içecek... Bugün başlamış olabilir artık... Tarihe not düşelim 23 Şubat 2023...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Tekkeyi bekleyen çorbayı içecek... Bugün başlamış olabilir artık... Tarihe not düşelim 23 Şubat 2023...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SPK onayı gelince 100 lira geçeblir mi göreceğiz.
    2 tavan belki yapar.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Bu hafta sonuna kadar SPK onayı gelebilir

5. Şirketimiz Yönetim Kurulu 15.02.2023 tarihinde toplanarak;

Şirketimizin 208.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin % 1.150 oranında bedelsiz artırılarak 2.600.000.000 TL.na çıkarılması hususunda Sermaye Piyasası Kurulu'na (Kurul) 11.01.2023 tarihinde başvuruda bulunulmuştur. Şirketimizin anılan başvurusuna ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu incelemesi devam etmektedir.

II-22.1 sayılı Geri Alınan Paylar Tebliği'nin (Tebliğ) "Geri alım ve satım işlemlerinin yapılamayacağı haller" başlıklı 10 uncu maddesinin ikinci fıkrasında, "…kayıtlı sermaye sisteminde olan ortaklıklar tarafından, sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararı alındığı tarihten sermaye artırım işlemlerinin tamamlandığı tarihe kadar, ortaklıklar ve/veya bağlı ortaklıklar tarafından, geri alım veya satım işlemi yapılamaz." hükmü yer almaktadır.

Anılan Tebliğ hükmü nazara alındığında, Şirketimizin bedelsiz sermaye artırım başvurusunun Kurulca karara bağlanmasını müteakip, Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında yaşanan volatilite artışı ve olağandışı fiyat hareketleri nedeniyle, paysahiplerinin yatırımlarının korunması ve pay fiyatında istikrarın desteklenmesine yönelik olarak pay geri alımına ilişkin sürecin ivedilikle değerlendirilerek kamuoyu ile paylaşılmasına

oybirliğiyle karar verilmiştir.

Saygılarımızla,

6. Bu hafta onay gelebilir

7. 82 kapatabilir

8. 81,80 direnç sonraki 82,25

Sayfa 28/63 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •