Sayfa 28/32 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
Arama sonucu : 252 madde; 217 - 224 arası.

Konu: BORLS Borlease Otomotiv A.Ş

1. Şimdi bundaki karı ufak ufak diğerlerinin üstüne atıp o hisseleri dipten almanın keyfini süreceksin doğru hisselerde yatırım yaptıysan illaki kazanacaksın
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Çok yazmayalım bereketi kaçar sessiz sesiz faydalı paylaşımlara topiği kirletmeden

3. Çok haklısın hocam. Allah bereket versin inşallah. Emeklerinize çok çok teşekkürler

4. Bi Bi şey yazayım bistte abd borsasını bahane ettirilip düşük hacimle aşağı çekiliyor hemen hemen her hissede alıcıyla satıcı başka başka kurumlar gibi gözüksede aynı kurumlar veya kişiler mal kaybetmeden fiyatları aşağı çekiyorlar koyunun akşam sütünü sağıyorlar kısaca

5. Bozulan bişey yok durumlar iyi diyebiliriz hele bitsin haline bakarsanız çok iyi de diyebiliriz

6.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku

Bozulan bişey yok durumlar iyi diyebiliriz hele bitsin haline bakarsanız çok iyi de diyebiliriz
    Hocam teşekkürler bunda epeyce hafifledim bir türlü beklediğim hareketi bi türlü yapmadı şu düşüşte fiyatları görünce bunu verip düşenleri alıp daha da kaybediyoruz

7. Doğrusunu yapmışsın bu hisse buradan en fazla %50~80 daha gider bununda hiç bir garantisi yok ama bistte dip yapan Bi sürü hisse var parayı bu tür hisselerde 5 e bölüp serpiştir sonra arkana yaslan bekle iki üç ay içinde o %50 yi alırsın zaten gereksiz strese girmeyede gerek yok bence

8. Devre keser

Sayfa 28/32 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •