Şimdi bundaki karı ufak ufak diğerlerinin üstüne atıp o hisseleri dipten almanın keyfini süreceksin doğru hisselerde yatırım yaptıysan illaki kazanacaksın
Şimdi bundaki karı ufak ufak diğerlerinin üstüne atıp o hisseleri dipten almanın keyfini süreceksin doğru hisselerde yatırım yaptıysan illaki kazanacaksın
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Çok yazmayalım bereketi kaçar sessiz sesiz faydalı paylaşımlara topiği kirletmeden
Çok haklısın hocam. Allah bereket versin inşallah. Emeklerinize çok çok teşekkürler
Bi Bi şey yazayım bistte abd borsasını bahane ettirilip düşük hacimle aşağı çekiliyor hemen hemen her hissede alıcıyla satıcı başka başka kurumlar gibi gözüksede aynı kurumlar veya kişiler mal kaybetmeden fiyatları aşağı çekiyorlar koyunun akşam sütünü sağıyorlar kısaca
Doğrusunu yapmışsın bu hisse buradan en fazla %50~80 daha gider bununda hiç bir garantisi yok ama bistte dip yapan Bi sürü hisse var parayı bu tür hisselerde 5 e bölüp serpiştir sonra arkana yaslan bekle iki üç ay içinde o %50 yi alırsın zaten gereksiz strese girmeyede gerek yok bence
Devre keser
Yer İmleri