Sayfa 28/192 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1536 madde; 217 - 224 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by cemar Yazıyı Oku
    Vışş noldu daa

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SOCAR açıklama yapmış Türkiye de yeni petrokimya tesisleri kurulması için 7 milyar dolarlık yatırım öngörüyoruz demiş. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    SOCAR açıklama yapmış Türkiye de yeni petrokimya tesisleri kurulması için 7 milyar dolarlık yatırım öngörüyoruz demiş. Ytd
    SOCAR Türkiye CEO'su Elçin İbadov, Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi'nin (SOCAR), son 17 yılda toplam 18,5 milyar dolar yatırım yaparak Türkiye'nin en büyük yabancı yatırımcısı olduğunu söyledi.

SOCAR Türkiye ve grup şirketlerine yönelik İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında konuşan İbadov, SOCAR'ın Türkiye'nin mevcut enerji sektörü açığının azaltılmasına katkı sağladığını vurguladı.

SOCAR CEO'su, "Şu anda Kayseri ve Bursa'da doğal gaz çalışması yürütüyoruz. Kayserigaz ve Bursagaz dağıtım şebekelerine toplam yatırımımız 209 milyon doları buldu" dedi.

İbadov, Bursagaz'ın dağıtım şebekesinin 7 bin 703 kilometreye, Kayserigaz'ın şebekesinin ise 7 bin 118 kilometreye ulaştığını, Bursagaz'ın 1,2 milyon abonesi, Kayserigaz'ın ise 700 bin abonesi bulunduğunu söyledi.

İbadov, "SOCAR Türkiye bünyesinde 10 bini aşkın kişi istihdam ediliyor. Bu, Türkiye istihdamına önemli bir katkı sağlıyor." dedi.

7 milyar dolarlık petrokimya yatırımı planlanıyor
    Socar Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı Kenan Mirzayev ise aynı toplantıda Türkiye'de yeni petrokimya tesisleri kurulması için yaklaşık 7 milyar dolarlık yatırım öngördüklerini açıkladı.

SOCAR Türkiye CEO'su Elchin Ibadov, SOCAR Türkiye ve grup şirketlerine adanmış bir basın toplantısında, SOCAR Türkiye'nin çevre dostu havacılık yakıtı üretmeye başlayacağını söyledi, Trend raporları.

Etkinlikte konuşan Ibadov, SOCAR Türkiye'de sürdürülebilir kalkınma için bir yol haritasının onaylandığını vurguladı.

Çevre dostu havacılık ürünleri
    Ayrıca ondan fazla sürdürülebilir kalkınma projesinin geliştirildiğini açıklayarak, "Ana hedef, çevre dostu havacılık yakıtı üretmek. Bu yakıt, ya yosundan ya da evlerde kullanılan yağlardan üretilebilir. Bu yönde araştırmalar da yürütülüyor" dedi.

İbadov, SOCAR Türkiye'nin çevre dostu havacılık yakıtı üretmeye başlayacağını söyledi. Etkinlikte konuşan Ibadov, SOCAR Türkiye'de sürdürülebilir kalkınma için bir yol haritasının onaylandığını vurguladı ve "Ana hedef, çevre dostu havacılık yakıtı üretmek. Bu yakıt, ya yosundan ya da evlerde kullanılan yağlardan üretilebilir. Bu yönde araştırmalar da yürütülüyor" diye ekledi.
    https://m.bloomberght.com/socar-turk...3738556?page=5 ytd

Poşete yüzde yüz zam he... Vay çakal makasa da dip.. koçum benim. Sen giderken ben gelmiştim.. ytd
    Vay arkadaş ben de sandım ki.
    Poşete yüzde yüz zam, makasa dip sloganı tuttu diye.
    Yine tutmamış.. 😂😂😂
    Kendi kendime gelin güvey olmuşum ..
    Çok utandım.. ytd

4. Benim vardiya bitti kolpacı abi bekleme sırası sende
    Hamdım Piştim Yandım

Yaslanın arkanıza gapı doldurana kadar kıpraşmayın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim vardiya bitti kolpacı abi bekleme sırası sende
    Bozkurt abüüü böön heb buradayum abü tavanda olsa alcem gari taktacu yu mesimiycen artukun.

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yaslanın arkanıza gapı doldurana kadar kıpraşmayın..
    Aman hojam sen böyle deme 😂 en son böyle söylediğin gün epeyce topalladik zaten. 🧿🧿😊 Ytd

Aman hojam sen böyle deme 😂 en son böyle söylediğin gün epeyce topalladik zaten. 🧿🧿😊 Ytd
    19 üstünde kapatalım gerisi gelir..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 28/192 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •