Sayfa 280/761 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Derımod sağlam durdu diyenlere şaşıyorum endekse hiç baktın mı da bu yorumu yapıyorsun endeks eksi olunca derimod sağlam kalsa yaptığınız yorum doğrudur diyeceğim şimdi diyecekler ki derimod nerden nereye geldi bu daha 1 kat bile artmadı diğer hisselere bak soluksuz 3 5 katlıyor YTD

2. iyice gerildi fırlayacak gidecek.Millet yakalayamayacak

3. Elbette uzun yıllar hissede olan yatırımcı enflsoyona göre zarardadır. Çimento veya demir çelik sektörü gibi bir sektör de değil, veya bilişim, bankacılık gibi. Düzenli kar üretmiyor. Anca ayakları üstünde durabiliyor. Borçlar son dönemlerde artmakta hatta.. Endekin ve diğer sektörlerin gerisinde kalması normal ama büyük beklentiler bir hissede bir kere oluşur. Bilemedin iki. Ya satış , ortaklık vs ya da büyük oranda sermaye artışı gibi beklentiler bunlar. Burada da bir çok şey dillendiriliyor bakalım nasip. Uzun yılların acısını çıkarmak için buradayız . Baktık olmuyor veya tatmin edici bir kar yaparız satar çıkarız hisseden.

4. macd,rsi güvendiğim 2 sağlam indikatör saatlik grafikte düzelme üretse de senet bu düşüş enerjisini yatayda harcıyor... bence harika grafik...

5. Kardeş bu 2. defa 12 üstü kapanış diye yorum yapıyorsun ama hisse senin dediğin yere yakın bile kapanış yapmadı bi sefer de sus belki spek burayı okuyordur etkileme varsa analizin tamam ama boş boş konuşup hedef verip durma YTD

6. Bu yorumum ist2011 e idi arkadaşlar

7.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Bizim hane halkı sayısı 3. Ayakkabı için yılda ödenen para ortalama 1500 TL civarıdır Daha aşağı değildir . Daha geçen ay bir ayakkabıya 320 TL verdim. ama Derimod ayakkabıyı sadece kızım aldı onu da bir kaç kere. Son bir yıl içinde Derimod ayakkabı almadı hatırladığım kadarıyla. Kendisi ayakkabı canavarı. Ortalama ayda bir ayakkabı alıyor.
    benim bu yil 5000 tl civari 4 kisilik bir aile... yuzdesel olarak bayan ayakkabilari %40 pay aliyor.
    spor ayakkabilarida %40
    %20 de ben kendim oluyorum.

derimodan sadece 2 cift ayakkabi slmisim yaklasik 500 tl civari.....

dudun dernek is guc bayram seyran derken bu yil fazla harcama olmus gecen yil 3000 tl civarinda imis...

turk insani ortalama 4.5 cift ayakkabi tuketiyor yilda kisi basina.. derimod ust segmente hitap ediyor..
    ust segmentte
    bayan ayakkabisinda zaten lider derimod ..
    erkek ayakkabisinda da iyi siralarda..
    spor ayakkabisi sektor icin muamma yabanci markalar hakim. Ama Yerli ve Milli spor ayakkabisi uretmek lazim.

4 kisilik bir ailenin yilda 5 bin tl yi ayakkabiya harcamasi normalmidir bilmiyorum...ama 2017 de bunu odemisim ayakkabiya..

bir otomobili ortalama 20 yil kullaniyoruz..
    ve ortalama bir otomobil 100 bin tl civarinda..

ve 20 yilda sanirim ben ayakkabiya bir otomobil parasi odeyecegim...?

Sektorw bu acidan bakinca birlesik derimodun 500 milyon cirosu nedeniyle buyuk holdinglerin kıskacina girebilir diye tahmin ediyorum.

neredeyse otomobille basabas bir sektor farkli acidan bakinca...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

8. Acemşah üstadım yeniden bir hissede sizinle buluşmak güzel.Gönlüm isterdi ki hisseyi 8 şerden alayım ama olmadı.Hayırlısı
    Bizim ayakkabı harcamamız bu yıl 950 lira olmuş.Derimoddan hanıma indirimde bir ayakkabı almışız.Çocuklar zaten küçük onlara derimodda bişey yok. İyi akşamlar.

Sayfa 280/761 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •