Sayfa 280/690 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Ziraat ve Halk düşüşte.. Halk Bankası Haziran’dan sonra artmaya başlamıştı, bir i.nelik olduğu belliydi..Ak yatırım da 1 milyonu geçmiş.. Mahsum amca olduğu yerde zaten.. Garanti, yapı kredi ve vakıf %5 sınırının ya az altında ya da az üstünde .. çok fazla oynamıyor buradaki miktarlar da.. sanırım cengaver açısından tek sorun Mahsum Özel...diğerlerini 5 tavanda toplar, herhangi bir Pazartesi’den Cuma’ya bitirir işi isterse.. başbaşa kalır Mahsum Özel ile
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by DÖRTGÖZ Yazıyı Oku
    " NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK "

hocam imzanızı eski yıllardan hatırlıyorum . sizmisiniz ?
    2-3 ay öncesi de biri çıkmıştı ,sormuştu ay nı bu arkadaş gibi...ama kendilerini tanıtmadan yok oldular...rahmetli nejat uygur un dediği gibi esrar cengiz bunlar...

3. Şu ardışık tavan serilerini yapsa da dökülen dökülse kalan kalsa. İsterse ondan sonra ne yaparsa yapsın. Biraz insaflı olmalı. Bunca yıl bekleyenlerin elinden bu malı ölü fiyatına almaya çalışmasın. Nerdeyse ortalama ömrün 6 yılını Esem ile geçiren yatırımcıya saygılı olsun yeter.

4. İşlem hacmindeki artış yukarı dönüş sinyali olabilir mi?

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    işlem hacmindeki artış yukarı dönüş sinyali olabilir mi?
    bir iki gün devam ederse.haberci olabilir....

6. Bir yükseliş gelirse altında ne aramak lazım diye düşünüyorum. İflas haberi ile topukladı. Aşağıya saldı şimdi topuklar ise sebep ne ola?

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bir yükseliş gelirse altında ne aramak lazım diye düşünüyorum. İflas haberi ile topukladı. Aşağıya saldı şimdi topuklar ise sebep ne ola?
    İMANA GELDİ YE NE DERSİN...

8. iş yatırım 212 bin lota yakın mal almış durum da 18/07/2017 sonrası...Alımlar 0,41 li civarların da yani aşağılardan..

Sayfa 280/690 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •