Sayfa 280/366 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330 ... SonSon
Arama sonucu : 2927 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. GARFA - Garanti Faktoring

Şu fiyatın altına satılmaz,alanda kendileri satanda kendileri ,araya kaynayan kaynıyor,
    Hem hemen her işleme onlara ait deyip yani tamamına yakın toplu yazıp ,sonrasında satıyor olmak bir garip,
    Ozamanda bunların tahtada ne halt oldukları belli idi şimdide ,ne değişti hiçbirşey,
    Hatta yazıyordu teft arkadaşımız buraları cm cm okuyorlar kötü yazarsanız kızarlar diyordu,
    Teft arkadaşımız böyle kesin kesin yazıp ,şimdide sattım demesi acaba diyorum .çok ilginç oldu.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by teft34 Yazıyı Oku
    bu arada alınmasın ama, Sn. LAGUNA nın paylaşımlarından da gördüğünüz üzere, bu tarz bir tahtada TEKNİK veya TEMEL analiz hikayedir. bu spek gibi adamlar zaten parayı teknikcilerin sırtından kazanırlar. bir de böyle bizim gibi temel analizle şirketin çok ucuz kaldığını düşünerek yatırım yapanlara bayılırlar. o teknik çizikler cubuklar mumlar v.s. onları garanti bankası tahtasında daha anlamlı bulurum.
    Dostum selamlar.. ben teknik oldu gidecek demiyorum ki. şuan teknik kağıdı baskılıyor. 2,20 üzerinde güç kazanıp 2,30 lar geçilirse teknik git diyecek.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3. Lotlar tek tek sayılıyor kısmı kimine göre doğru kimine göre yanlış gelir...GEDZA da da tek tek sayılıyor zaten piyasada lot yok deniliyordu ama 2.90 dan 4.20 ye geldi...zamanı gelince bu da gidecek hele ki önümüzdeki 2-3 yılda Faktoringe ihtiyaç varken

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dostum selamlar.. ben teknik oldu gidecek demiyorum ki. şuan teknik kağıdı baskılıyor. 2,20 üzerinde güç kazanıp 2,30 lar geçilirse teknik git diyecek.
    selamlar Sn. Laguna. bence kagıdı teknik baskılamıyor, bu bahsettiğim ekip baskılıyor. sizi tenzih ederim, zaten sizi kastederek söylemedim ben genel olarak böyle sıg ve sahipli tahtalarda teknikle yorum yapan arkadaşların geneli için söylüyorum, geriye dönük sayfalara bakabilirsiniz, teknige göre şuraya degdi böyle olacaki oraya degdi şöyle olacak. bu tahta ile ilgili ne söylerseniz söyleyin, bu adamın canı nereye degdirmek istiyorsa oraya degdiriyor. twetterda çok anlı şanlı teknik analizcilerle de sırf bu sebepten küfürlü atışmaları hakaretleri de var bu ekibin. sizi kastederek söylemedim, genel teknik analizin bir anlam ifade etmediği bir tahtadır, en azından benim degerlendirmem böyle. ama bir gerçek de var ki satıp çıktığım bir kagıt ile ilgili de bunlar benim son degerlendirmelerim olsun artık. satıp cıktıgım bir tahta neticede..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    sıkıntı değil Dostum düşüncelerinizi istediğiniz gibi yazabilirsiniz. tabiki bir ekip baskılıyor. baskılamayıda teknik gösterir

ortam o kadar garip ki faizin uçtuğu günde bankalar ve borsada uçabiliyor. düşüncelere ters hareketler...

nasıl ki futbolda gol olması için topun kale çizgisini tamamen geçmesi gerekiyorsa, burada da fiyatın trend çizgisini tamamen geçmesi gerekir. tek fark borsada trend çizgisini geçtikten sonra geri gelmemeli

yine geldi 2,18 trendine geçemedik...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    endeks coşkuda bunlar halen 2,13 e çekiyorlar. çok fena sövdüm.. toplamaya devam

8.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    endeks coşkuda bunlar halen 2,13 e çekiyorlar. çok fena sövdüm.. toplamaya devam
    Ben bela okuyunca rahatsız oluyorlar, bari siz sövün [emoji109] [emoji35] [emoji109]

Sayfa 280/366 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •