Sayfa 280/928 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    kasada olmayan para gelirmi tekrar, emanetemi biraktilar, o paralar gitti, uçtu, yandı bitti kül oldu.
    Bende onu diyorum ortak o paralar başka yerlere kişilere gitti üstüne bardak su içtik zaten

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak para kasada değil kasa bence sıfır tamtakır yönetim giderindeki fark bence başka yerlere aktarılıyor

desene tokatçıların eline düştük kim sorgulayacak diyeceğim ama diyemiyorum....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    yuva bile çıkabilir..
    Ortak ben soyadı gudubet olan müdüre dedim fetö temizliği yaptınızmı darbe gecesi giden 5 milyon euro nerde falan diye hiç oralı bile olmadı üstüne üstlük bu gudubet herif çalışmadığı ayların parasını aldı birde üst kademede görev verildi

4.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Ortak para yok zaten.şirketin kasasından çıkmış.benim yorumum mesela bir dahaki dönem 400 değilde 200 milyon yönetim gideri gösterseler direk 200 milyon kar açıklar.al sana hikaye.kar 6 kat arttı.gibi

aynen öyle o yüzden bilançoda hep ters köşe oluyoruz...yurt içi olmasa yurt dışı alternatifleri var her şekilde gol atıyorlar...bilanço tahmin edilemiyor ama ciro tahmin ediliyor ne acı bir durum...kıyısından bile tutmuyor bu açık bir dümenin işareti...

5.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Ortak para yok zaten.şirketin kasasından çıkmış.benim yorumum mesela bir dahaki dönem 400 değilde 200 milyon yönetim gideri gösterseler direk 200 milyon kar açıklar.al sana hikaye.kar 6 kat arttı.gibi

yani burda bulunan herkes sende bende dahil hepimiz iki yildir 400 den 800 milyon parayı ufurduler diyoruz dogrumu, açık seçik ortada diyoruz d9gru degilmi , bu konuda herkes hem fikir, hatta şükrü kutlu 2016 yılı icin 210 milyon kar hedefi koymuştu ve tutmamıştı, adam aslında gerçeği hedef vermiş ama yukardan akıtın parayı bizim kasaya sonrada gider gosterin bu memlekette sığır çok. Kimse hesap sormaz, sorsada kılıf buluruz dediler o zaman.kutluda sesini çıkaramadı.

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    desene tokatçıların eline düştük kim sorgulayacak diyeceğim ama diyemiyorum....
    Ortak spk ya şikayet edicem bu yönetim giderinin ve şirket giderlerinin dökümanla ortaklara bildirilmesi için bakalım cvp gelicekmi

7.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak ben soyadı gudubet olan müdüre dedim fetö temizliği yaptınızmı darbe gecesi giden 5 milyon euro nerde falan diye hiç oralı bile olmadı üstüne üstlük bu gudubet herif çalışmadığı ayların parasını aldı birde üst kademede görev verildi

zehir zıkkım yesin hakkımızı yemişse...bu dünyada varsa hak yeme cezası mutlaka olur...

8.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak spk ya şikayet edicem bu yönetim giderinin ve şirket giderlerinin dökümanla ortaklara bildirilmesi için bakalım cvp gelicekmi

dolandırıcılık varsa kılıfta çoktan hazırlanmıştır...sürekli denetleniyorlar güya...

Sayfa 280/928 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •