2/10.000 komisyona bir de ucretsiz derinlik veren kimmis ki ?
Sent from my iPhone using hisse.net
10 binde 3 benim.. ayrıca matriks mobile verildi. 10 kademe derinlik. Aracı kurum dağılımı. Takas listesi. Alıcı satıcı kurumlar kim hepsi açık.
Birde bunun haricinde her kurumda var mı bilemiyorum gün içi işlem limiti verildi. Paranızın 5 katı kadar para veriyor trade için. Bu parayı kullanıp hisse alınca aynı gün satıp pozisyon kapatmanız mantıklı.. yani siz iki kademe yüksekten satıp trade etmekten söz etmişsiniz. Bu gün içi limitle bunları yapıyorum. ancak oldu da trade de terste kaldınız bunun için de gayet uygun fiyata kredili işlem limiti açılıyor..
Son bir buçuk aydır benim anaparam yüzde 100 hissede. Devamlı onların limitler ile işlem yapıyorum.
Alnus yatırım..
İşlem hacmi doğal olarak artıyor verdikleri imkanlar dahilinde.. 12 Nisan da hesap açtım ve nisan ayında hesap acilisimdan sonra 13 gün borsa açıktı.. 1.700.000 işlem hacmi yapmışım.
Mayıs ayında şimdiye kadar 13 gün borsa açıktı. 1.800.000 işlem hacmi yapmışım..
Bu rakamlar kimine büyük kimine küçücük gelecektir. Sadece sizde hesabınızı buna göre yapıp aracı kurumunuzdan daha fazlasını isteyin.
Matriks ve 3/10.000 konusu baska ama diger konu aciga alim/satim yetkisi ile iliskili ve kisiye ozel
Bu araclar her ne kadar ana para uzerinden teminatli olsa da , yani sirkete riski olmasa da yine de kisiye ozel
Sent from my iPhone using hisse.net
Yer İmleri