Sayfa 280/500 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by Piloo Yazıyı Oku
    Sen ne ayak san bende ondanim sana mı soracaz birşey yazar ken ben bugün 3tane hisse zararına satıp buraya geldim sana mı ispat edecem buradandn da ama kar ederim ama Zarar lavuk bu işi yapıyor san kar zarar olacak.y.t.d

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kar zarar ayrı şeyler olacak tabi asıl mevzu şu; hiç kimseyi temerrüt için aramadıkları halde (aramazlar çünkü tahtada temerrüt için bir gün önce açık pozisyonu oluşmalı bir gün önce zaten 1 tl den satan bu gün hisseyi çoktan kapatırdı seni neden arasınlar) tahtada açıkçı yakalanmış izlenimi veriyorsun Yaptığın düpedüz cahilce veya bilinçlice manipülasyon. ayrıca lavuk lafınıda sana iade ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Kar zarar ayrı şeyler olacak tabi asıl mevzu şu; hiç kimseyi temerrüt için aramadıkları halde (aramazlar çünkü tahtada temerrüt için bir gün önce açık pozisyonu oluşmalı bir gün önce zaten 1 tl den satan bu gün hisseyi çoktan kapatırdı seni neden arasınlar) tahtada açıkçı yakalanmış izlenimi veriyorsun Yaptığın düpedüz cahilce veya bilinçlice manipülasyon. ayrıca lavuk lafınıda sana iade ediyorum.

Bence de forumlarda ne zaman beni aradılar hissemi kiraya istiyorlar vs diyorlar hisse daha da düşüyor. Geçenlerde de vardı biri. Beni aradılar vs diyor. Dedim ki anasını satayım bizi neden hiç arayan olmuyor. Ses çıkmadı... Demem o ki yapmayın böyle vebal almayın.... 3 kuruş kazanacağım derken günaha girmeyin...

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kimyacı hasan Yazıyı Oku
    Daha öncede yazdım ve bu gün benden yine iyi oran ile hisse istediler. Ben mücadelemi yapacağım.Açığa satıp bizim sırtımızdan para kazanmalarına imkan etmeyeceğim. Arkadaşlar borsada garip işler dönüyor. Bu sayfaları da kontrol ediyorlardır. Benden söylemesi kimseye emanet lot vermeyin.
    Bu arada uşak seramik için şirket ile telefon görüşmesi yaptım.Onlara sahip çıkmalarını söyledim kendileri bilir.Bende hatırı sayılır hisse var. Bu muhasebe kayıtları doğru ise bu kağıt burada durmaz yok yanlış ise bağdat dan döneriz. Yatırımcı tavsiyesi olarak söylemiyorum . Bol kazançlar
    ALİN SİZE BİR TANE DAHA BENİ ARADİLAR ORNEGİ... HİSSE FİYATİ 1,10-1,16 TL. YİNE AYNİ NUAMARA. BENİ ARADİLAR HİSSELERİMİ KİRALAMAK İCİN MUHABBETLERİ..... ALDANMAYİN BOYLELERİNE...

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku

Kardeş emin ol senden fazla zararla bu tahtaya geldim ve 3hissemi Zarar la satıp tek bir hiseye uşak a geldim ve yalan konuşmuyorum haram parayla değil coluğumun çocuğum rizkiyla geldim buradan da zarrar etme ihtimalini göz önüne aldım artık vademi uzattım düşün meyecem artık Allah herkezin gönlüne göre versin diyorum tekrar ben bu hisse çıkacak uçacak diye bir kelamim oldumu artık batarsada batsın yarına kimim çıkacağı bellimi hakkını helal et kızdım sana öptüm seni.

5. Tartışmaya gerek var mı? Zaten çoğumuzun ortalaması 1.10-1.20 ve üstü...
    y.t.d.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    Birbirinizi neden suçluyorsunuz anlamış değilim bir ky ky yatışması da çok garip kaç milyonluk tahta bu kardeşim ky dediğinin hadi 2 milyon malı olsun hadi abartalım 4 milyon olsun tüm savaş bunun içim mi geçin onları şu an bu tahtada kimse karda depil rakamsal olarak bırakın ky sevdasını tahta spekülatif onu her kes kabul ediyor sonun kadar da düşmez bırakın paniği kaç zamandır doldur boşalt yapa yapa buraya getirdiler Tahtanın sahipli olduğunu da biliyor buradaki özellikle eskiler rahat rahat izleyin kendi adıma kadmeli alıma devam no panik

7.  Alıntı Originally Posted by Piloo Yazıyı Oku
    Kardeş emin ol senden fazla zararla bu tahtaya geldim ve 3hissemi Zarar la satıp tek bir hiseye uşak a geldim ve yalan konuşmuyorum haram parayla değil coluğumun çocuğum rizkiyla geldim buradan da zarrar etme ihtimalini göz önüne aldım artık vademi uzattım düşün meyecem artık Allah herkezin gönlüne göre versin diyorum tekrar ben bu hisse çıkacak uçacak diye bir kelamim oldumu artık batarsada batsın yarına kimim çıkacağı bellimi hakkını helal et kızdım sana öptüm seni.

arkadaşa boşuna kızıyorsunuz. tahtada açık var ve açık ısrarla tahtadan kapanmak yerine faizli olarak dışardan kapanıyor. amaç belli kağıdı aşağıya sürmek. kafalarında belirli hedefleri var ve o rakama getirecekler. asıl sorulması gereken ana amaçları ne

8. Bu tür işlemleri zaten insanın yapması mümkün değil. Otomatik algoritmik işlemlerle zarara girmeden çatır çatır indiriyorlar. ky %1 ya var ya yoktur son günlerdeki işlemlerde... ky asıl bedelli sırasında ve öncesinde aldı...
    y.t.d.

Sayfa 280/500 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •