Bloomberg aefes soruldu. Adamlar cok fazla dillendi ky cok dedi alınmaz dedi. Resmen ky oldu hisse alınmaz dediler
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg aefes soruldu. Adamlar cok fazla dillendi ky cok dedi alınmaz dedi. Resmen ky oldu hisse alınmaz dediler
Alınmaz acik acik demedi. Ama söylemek istediği bu. Hisse iyi ama herkesin dilinde olması sikinti. Benim cok sevdigim bir hisse ama son bir ayda budadar insani görmedim forumda ve hisse o günden beri poka sardı. Surekli teknik bozuluyor. Hep sağ gösterip sol yumruk yedik
Öyleyse, Özilhanda bugün yaptığı açıklamada Aefes alınmaz Migros alınır dedi. Çok dillendirilen hisseleri görüyoruz 5 e katlamışlar.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten efes almıyorlar aghol aliyorlar. Icinde migros ta var diye. Bak aghol her gun arti ve efeasi gecti. Saka gibi.
-F/k ve pd/dd olarak aşağı yukarı aynı.
-Aghol. 30Tl.lerden düşmüştü. Efes 26₺ (tl olarak!)
-Aghol (yazıcılar holding) borsada en az Aefes kadar eski.
- Holdingler, yıl sonunda, bağlı şirketlerin temettülerini (2019) kar olarak gösterecekler. 2019 şirketler için çok iyiydi.
- Teknik olarak yükseliş trendi her üç vadede de devam ediyor. Aefes, kısada düşüşte. Yani düzeltmesi bitmedi. Bugün, 19.50 ve üstünde kapatırsa, o da gelecek hafta yoluna devam eder.
Sanırım Aghol, bu sebeblerle gidiyor.
Saygılar.
Son düzenleme : adellos; 12-06-2020 saat: 16:55.
Holding bizi geçti biz niye düşüyoruz anlamadım
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri