Sayfa 280/1024 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Son bir iki gündür DCD oranı alan oldu mu acaba ?

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    İnsan nakdine sahip çıkmalı. Fuzuli harcamaları kesmeli. % 11- 13 duruma göre faizini almalı ve el sürmemeli.
    Ben şahsen "gıda" ve "gerekli harcamalar" dışında hiç bir şey almıyorum. Zaten elbise dolabımdan tut bunun gibi her şeye sahibim. Beni 2 sene götürür.
    Daha borsanın 48 lere geldiğini göreceğiz. Hiç panik yapmayın.
    Herkese Selam
    Sayın demir113 faize el sürmesek de alım gücümüzün düştüğünü goruyorum her şeyin fiyatı o kadar hızlı artıyor ki.Para durduğu yerde eriyor...

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Powerpc akıllılık etmiş dolara geçmiş adama gelip saldırmayın,

Gelirlerini korumuş ve korumaya devam edecek, sizleri uyardı mı uyardı (tamam daha sıkıntı yok)
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yahu bende Dolar demiştim hatta powerpc den çok önce ve hatta o zamanlar sayın powerpc daha TL ci idi bana saydırıp durur, yıllar bazında Tl `nin Dolar karşısındaki zaferini anlatırdı, forumdan beni kapı dışarı ederdi. Bende uyardım bana ne bana ne bende aferin almak istiyorum.
    Walla bende üzerimde TL taşımadığım zamanlarda(sözgelimi), sanırım geçen yazdı..Sn Powerpc'ye şu anki düşüncelerinle %100 TL'de bulunman uyuşmuyor demiştim..

Oda bana TL'nin nimetlerini anlatmıştı...

şaka şaka...

2.9 'lardaydı o zaman...

Ben aferin almayayım..yan cebime koyun..

Ama en eski dolarcı Umutabi'dir..ona bol bol aferin..

Sn. Discover'ıda unutmayalım..onada bol bol..
    Son düzenleme : enki; 07-04-2017 saat: 22:36.

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Kısmen katılıyorum. Lakin hangi fiyatlar %25 - 30 gidecek ? Örneğin: Gayrimenkul fiyatları mı ? Kesinlikle %1.000 hayır. Aksine % 30 - 35 düşüş bekliyorum. Bol ve ucuz para döneminde şişti de şişti GM fiyatları.
    Döviz mi ? Olabilir.
    Gıda fiyatları mı ? O kadar artmaz.
    Giyim beyaz eşya vb.. ? O kadar artmaz.
    Şunu kaçırmayalım arkadaşlar. Alım gücü düştükçe fiyatlar artmaz. Kime satacaklar.
    Nakdi olanın acele etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu hamur daha çok su kaldırır. TL bazında şuanda ne gayrimenkul nede araba fiyatları düştü.
    Döviz bazında düştü diyerek olup olacağı bu zannetmeyiniz. Daha yeni başlıyor her şey.
    Betonu bilemem ne kadar geri gelir ne kadar daha yukarı gidebilir, ama iğneden ipliğe sürüsüne ürünün fiyatı atacak kaçarı yok. Son 15 yılın yeni yetişmiş nesli tarafından bilinmez ama bu ülkede 1980 li yıllara kadar negatif faiz verilir ama yinede konut olsun diğer şeyler olsun fiyatlar bu faizlerin üstünde artardı.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Betonu bilemem ne kadar geri gelir ne kadar daha yukarı gidebilir, ama iğneden ipliğe sürüsüne ürünün fiyatı atacak kaçarı yok. Son 15 yılın yeni yetişmiş nesli tarafından bilinmez ama bu ülkede 1980 li yıllara kadar negatif faiz verilir ama yinede konut olsun diğer şeyler olsun fiyatlar bu faizlerin üstünde artardı.
    Şu an pazar ve kasapta eski günlere dönüş var....Gıda fiyatları ciddi anlamda artış gösteriyor...Makarnacılardan biri "abi en ucuz yeşil soğan onunla dürüm yapıp yeriz artık " demişti geçenlerde...... Bu fiyat artışı yıl içerisinde yukarı trendine devam ettirecek...

Ben sığır eti pek yemem , kuzu et fiyatları sığır etine göre oldukça ucuzken aniden sığır et fiyatına gelmesi bizim sofrayı da vurdu maalesef....İtfaiyenin arkasında kaçak kesim yapan Siirtli kasapları ziyaret zamanı geldi galiba ...Onlarda cash çalışıyorlar

Alıntı Originally Posted by bora07 Yazıyı Oku
    Son bir iki gündür DCD oranı alan oldu mu acaba ?
    Sayın bora07, Bu kadar volatil piyasada üç kuruş opsiyon primi alacam diye ben kendinimi belli vade de elim kolum bağlı tutsak etmezdim. Bu işleri uzun süre yapmış biri olarak tavsiye değildir sadece acizane fikir beyanıdır .

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sn. Umutabi Dövizin artmasından dolayı iğneden ipliğe zaten arttı artıyor belki biraz daha artacak. Fakat döviz uzun vadede 4 TL nin üzerinde kalamaz. Şirketler batar. Ben alım gücüne dikkati çekmek istiyorum. Alım gücü artmadıkça fiyatlar artarsa o iş uzun sürmez süremez.
    Neticede ülkeyi şuursuzlukları nedeniyle berbat ettiler. Ediyorlar Edecekler...
    Bu işlerin uzun vade sürmeyeceğini düşünüyorum. Neticede tek atla haralagürele bir şeyler. Millet bezgin yorgun ve yılgın. Travma üzerine travma...
    Yeni konsept te tek adam tipi paradigmalar yok. Olmayacak. Prototip olarak şu an ki chp yi gösterebilirim.
    Sonuç olarak kimse merak etmesin. Dışa bağımlı ülkelerde diktatörlük veya buna benzer şeyler olmaz. Olamaz.
    Faizlere gelince : Benim tahminim uzun bir müddet mevduatçılar olarak %20 + üzerinde faizlerde nemalanacağız. Yeni düzlemde Dolar fiyatları :3.30 - 3.50 olacaktır ama 4.40 lar dan mı buraya gelecek onu göreceğiz. (Tahmini 1 sene)

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dandik bir yerde oturup iki cay icsen en az 6 TL.
    Yanina kucuk bir sey yesen tatli cinsinden 15TL den asagi cikamazsin.
    Bu nedenle termosuma cayi doldurup parkta oturup icecegim nasilsa onumuz bahar.
    Syg,
    Is'te en saglikli degerlendirme bu bence, bravo Sn.Dudu.

Sayfa 280/1024 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •