Hisse yürüse sevinecek yatırımcı sayısı üzüleceklerden az.
Hisse yürüse sevinecek yatırımcı sayısı üzüleceklerden az.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
BOFA sunar THE END.....ARKASI YARIN....
5.5 milyon lot verdi kağıdı %4 aşağı bastı. Dün % 7 yukarı bugün % 4 aşağı. Yarında 3,4 milyon verir bir % 3 daha aşağı. Ne anladık bu işten. Dostlar alışverişte görsün. Yuh be göz göre göre bu kadar da olmaz be arkadaş.. Yönetim uyuma.. Senin yatırımcın keriz mi ??
Size bunu genel kurul da da söyledik. Daha ne yapalım.?? Bir sürü insan Cimer e yazdık, hala bu hayasız aracı kurumun oyun sahası halindesiniz..
Allah sizi ıslah etsin diyecek bir şey kalmadı artık..
pazartesiden bugüne Bofa hala 3.09 m artıda. yarın da onu verir
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 2 haftadır izleme listemden sildim az da olsa rahatladım. Portföyde her daim devam...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Bofa’dan işlem yapanlar , tahtanın sahipleridir diye düşünüyorum , tahta yapıcılar ,yabancı biri bofadan bu kadar mal alsa kafasına vururlar , çıkmasına izin vermezler, Bofa dan işlem yapmanın bir avantajı olmalı tahta yapıcılar için , ya orada daha iyi gizleniyorlar , yabancı adı altında ya da başka bir şey bilemiyorum , ama gelecek haberi önceden haber alan bir grup Bofa dan alışa geçti ( içerden haber alma ihtimali en yüksek olan grup tahta yapıcılar olmalı), sonra da sattı , önceden bildikleri bu haberi nasıl değerlendireceklerki yoksa ( sadece şahsi paranoyak fikirlerim gerçekle alakası yoktur , hepsi birer fantezidir )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne haber ne bir başka şey.. Bu tam anlamıyla kuş keklemek.(kandırmak) Bu tahtanın sahibi YKB yatırım.. İş Yatırım ise etliye sütlüye karışmaz piyasa yapmaz mecbur kalmadıkça. Kekleme ci ise BOFA dır. Her seferinde operasyonu yapar çekilir mideye indirdiklerini sindirmeye. Bu bir değil iki değil üç değil.. Kaçıncı sefer aynı hikaye.. Demek ki hepsinin işine gelen bir şeyler var.
Geçmişte yazdım hatta hatta film başlıyor dedim, BOFA nın canı kaldırmak ister kaldırır indirmek ister indirir. Buna da yol verenler vardır onlar da kendi hampalarını çeker otururlar bir kenara. Olan da bizim gibi uzun vade bu kağıdı tutup son beş altı senede zır zarar edenlere olur..
Korkumdan sildim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : Sanberk; 03-11-2022 saat: 22:48.
Yer İmleri