Ben bir kahve içip geleyim.
Ben bir kahve içip geleyim.
Kimi dinneniyo, kimi istirahatte çıkıyor, kimi mola veriyor, kiminin şeysi geliyor!
Bir de Reha GAYA'ya bakın, sarsılmaz, sallanmaz, gecelerin hakimi, öğle güneşinin takipçisi!![]()
Cüppeli zibidisi doğru demiş, gençkene işim vardı, yaşlanınca da çişim var derler, bunnar deye!![]()
Antibiyotikçisi, gribi, misafiri, hapçısı, c vitamincisi, düğüncüsü, dernekçisi hep bu başlıkta!![]()
Sofra sahibi ile darbecisini baş başa bırakmayı heeç gözüm kesmedi ya
Hani umarım zabah, rahmetli Hasan Mutlucan'ın "... Kolbaşını yandım da kır atı ..." sözleriyle uyanmayız
Neyse ki Enver bey burada![]()
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Allahtan vakti zamanında kestirmişler de ''SÜNNET'' oldum, bu akşam damnatmayacağım deyeni yok!![]()
Tamam.. reha bey gelmiş..
Reha bey mukayyet oldum tükana...
Müzük neyim goymadı kimsecik.. Seçim yasakları başladı.. müzük neyim yassah dedim..
Siz geldiğinize göre ben yatiim artıkın..
Enakdar paspasın altında ...
paralar gasada.. hesapları topladım..
Sofrayı da siz toplayın..
eyi geceler..![]()
Pazar pazar dükkan kalabalık.. İyi iyi referandum öncesi dükkanda 3-5 hâsılat yapsin, referandum dönüşü dükkanı kaparlar filan belli mı olur .
az önce isletmecide rüzgar gibi geldi, idare edin demişti onun kadar olamasakta bekledikdükkanın anahtarini verir az dinlenmeye geçerim
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri