bu son kararlar borsadaki düşüşü engellemeye mi yönelik yoksa birilerini kurtarmaya mı yönelik aklım karıştı
bu son kararlar borsadaki düşüşü engellemeye mi yönelik yoksa birilerini kurtarmaya mı yönelik aklım karıştı
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Açılış her şeye gebe..Belki acar eksi 5 ...oradan gogogo...kapanış artı 4
yada acar eksi 3...kapanış eksi 8
Tüm şirketlere geri alım mecburiyeti gelmeden yarın borsa açılırsa açık ve net söylüyorum ben yatay vs piyasada malın yarısını sata nasdaq a geçerim.
Şirketlere geri alım mecburiyeti artı serbest marj. 2 gün ölürüz sonra işimize bakarız, ama yine taşıma suya devam ederlerse hergün 3 devre keserek sürünürüz.
deprem geceli 10 gün olmuş deprem bölegelerine gitmemiş hele hele memleketine gitmemiş...
birde utanmadan çıkmış tükürüklerini saçarak onu bunu suçluyor...
dayanamdım tv yi kapattım...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bohçalıya dayanabilen var mı merak ettim. Rezillikten öte bir şey bu adam..
ahbapçılar babalacılar dedi bahçeli of of of çok kızmış
Batık ayıyım poz açacak halim yok
adam yaşlı ve hasta. Belki altında bez var, o nedenle deprem bölgesine gidip orada 5-10 saat soğukta dolaşacak takaati yoktur. onun görevi mecliste önüne yazılı şeyi bağıra çağıra okumak. birkaç güne devletin bekası için seçimin ertelenmesi çağrısı yapar. bunu rededenlere vatan haini der vs.
ülke olarak şu yaşlı siyasetçilerden kurtulamadık gitti. Yazık oldu hepimize ve yazık oluyor milyonlarca gencimize.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri