Sayfa 280/1002 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. bu son kararlar borsadaki düşüşü engellemeye mi yönelik yoksa birilerini kurtarmaya mı yönelik aklım karıştı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Tribal yazın baştan aşağı yanlış bilgilerle dolu ama 2 duZeltme yapayım sadece.

1 borsa 1999 depremine dipte yakalanmadi. Hatta yine ciddi yükseliş sonrası deprem oldu

2 İMKB 30 nereden nereye geldi diyirsunda sana daha yeni bilancosu gelmiş bir şirket örneği vereyim, pahalı diyirsun ya İMKB 30 kchol defter değeri 99u geçti. Hisse 66 bu mu sence aşırı şişmiş sirket, ya da 9. Ay bilançosu ile bile defter değeri 140 civarı olan THY mi, yoksa 19 dan fazla defter değeri olan isbankasini 10 olması mı asiri şişik değerleme.

Anlat bilelim. Bunlar şişikse kaçta olurlarsa normal Fiyat olur mesela is 5 mi olmali. Kchol sence 45 mi eder Max . Nasıl bir hesaplama yapıyorsun.

Deprem ile değişen konjuktur vs diyip duranlar var gdp ye etkisi ne olacak diye hesaplamalar? Hesap kriterleri nedir? IMF ve jp Morgan yüzde 1 in altı hesaplıyor sizin hesap nedir ayrıntısı nedir?
    Borsa biyerden sonra rakamları pek iplemiyor %100 psikoloji oluyor. Şuanda da olay tamamen psikoloji, bist zirveykende ykb işc tuprs thy gerçek değerinde değildi peki niye döndü?
    Yani bugibi ortamlarda rakamların çok değeri yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Açılış her şeye gebe..Belki acar eksi 5 ...oradan gogogo...kapanış artı 4

yada acar eksi 3...kapanış eksi 8

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Tüm şirketlere geri alım mecburiyeti gelmeden yarın borsa açılırsa açık ve net söylüyorum ben yatay vs piyasada malın yarısını sata nasdaq a geçerim.
    Şirketlere geri alım mecburiyeti artı serbest marj. 2 gün ölürüz sonra işimize bakarız, ama yine taşıma suya devam ederlerse hergün 3 devre keserek sürünürüz.

5. deprem geceli 10 gün olmuş deprem bölegelerine gitmemiş hele hele memleketine gitmemiş...

birde utanmadan çıkmış tükürüklerini saçarak onu bunu suçluyor...

dayanamdım tv yi kapattım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bohçalıya dayanabilen var mı merak ettim. Rezillikten öte bir şey bu adam..

7. ahbapçılar babalacılar dedi bahçeli of of of çok kızmış
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    deprem geceli 10 gün olmuş deprem bölegelerine gitmemiş hele hele memleketine gitmemiş...

birde utanmadan çıkmış tükürüklerini saçarak onu bunu suçluyor...

dayanamdım tv yi kapattım...
    adam yaşlı ve hasta. Belki altında bez var, o nedenle deprem bölgesine gidip orada 5-10 saat soğukta dolaşacak takaati yoktur. onun görevi mecliste önüne yazılı şeyi bağıra çağıra okumak. birkaç güne devletin bekası için seçimin ertelenmesi çağrısı yapar. bunu rededenlere vatan haini der vs.
    ülke olarak şu yaşlı siyasetçilerden kurtulamadık gitti. Yazık oldu hepimize ve yazık oluyor milyonlarca gencimize.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 280/1002 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •