Sayfa 281/967 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Sabirsiz ky dokulmeye basladi iyice, artik yukselme zamani yaklasti demektir. 2.ceyrek bilancosunun haftaya Cuma gunu ya da bir sonraki hafta Pazartesi gelmesini bekliyorum. Yeni acilan magazalar, KDV indirimi, ihracattaki artis, Kelebek'in aldigi isler vb. sayesinde 2.ceyrekte guzel bir bilanco gelecektir:

Satislarin bir onceki senenin 2.ceyregine gore %45 buyuyup 160milyon TL'yi asmasini, gecen sene ikinci ceyrekte sadece 4.5milyon TL olan faaliyet karinin 30-35milyon TL olmasini bekliyorum. Net kar ise 10-15milyon TL civari gelirse super olur. Gecen sene 2.ceyrekte 2.3milyon TL dipte zarar vardi.

2. Global,iş,gedik,yapı kredi,deniz,garanti tahtanın sahibi(spek)...
    Son bir aydır sıkı presle tahtayı sıkıştırdılar...ya dökülenleri topluyorlar yada gedik üzerinden malı dağıtıyorlar takaslar profesyonelce yönetiliyor pek de bir değişim görünmüyor gedik haricinde...
    Gedik 1 milyon 620 bine düştü yani 1 ayda 600 bin lot sattı...1 cepten diğer cebe olabilir bunlarda entrika çok...
    Alta 4,05-3,97 ve 3,85...
    Yukarıda 4,16 kırarsa önümüz açılır...yarın buranın aşılması dileğiyle...sevgiler...

3.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Bilanconun ters gelme ihtimali var mi acaba arkadaslar
    Bist genelinde şirket bilsnçoları beklentiler üzerinde geliyor maaşallah işler iyi gidiyor
    Doğtaş'ta bu kervana katılacak ve beklentiler üzerinde kar açıklayacak düşüncesindeyim ancak sizi etkilemek istemem...y.t.d

4. bu hisse borsa ne zaman düşüşe geçerse o zaman çıkışa geçecek durum anlaşıldı.

SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 2 liradan 10 liraya giden yatas tan sonra bu kagidin 4 liradan islem gormesi cok komik ki cilginca buyuyen ve durmadan siparis ve ihaleler aliyorolmasi gereken rakam yeniden yeniliyorum cift rakamlar Belki bu cift rakama gulenler olabilir ama yapacagi tavanlarla 6 8 10 bunu ispatliyacagini dusunuyorum 40 milyon zarardan 1 milyon zarara inilen bir onceki bilancoda sonra bu bilancoda kesinlikle iyi bir kar gelecegini umutt ediyorum Euro muro hikaye diye yaziyorum bazen ama muthis curo gerekcesi Ile yaziyorum tabiki sirketin Euro borcu var ancak gelen oluk oluk Euro sondurulur dusuncesindeyim tahtaci okuyorsan bir ara nasil 3.80 lerde tuşa basip 4 ustune attinya simdi De su tuşa basmani Rica ediyorum bas artik senlensin buralar cok uyuduk yeter dinlendik
    tavsiye icermez kendi gorusum

hiç bir kağıtta bu kadar beklememiştim. hayırlısı olur umarım. bugün endekse ayak uydurmuyor yani eksi değiliz en azından. ancak hergün aynı oyun oluyor. kapanışa yakın alım gelmezse 4.04 4.05 kapatabiliriz. umarım tersi olur.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

7. valla sankı yıldırma ve bıktırma haftası gıbı 4-4,20 arasında oynadı durdu.. daha ne kadar bekletecek bızı bılmıyorum. ama elbet 2 çeyrek bılancosu gelecek. oda guzel gerlırse devam ederız yolumuza ama ben kendı adıma dıyorum 2.ceyrek sonuclarını gormeden hareket etmıcem. ytd

8. aslinda aceleci olmamak Greek duzce den haber nerdeyse gelir fabrika Ile ilgili%99 u tamamlanmis

Sayfa 281/967 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •