Sayfa 281/1120 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*italya'da ekim'de tüketici güven endeksi 116,1 (beklenti 114,9, önceki 115,5)
    *italya'da ekim'de imalat sektörü güven endeksi 111,0 (beklenti 110,0, önceki 110,4)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*italya'da ekim'de iş dünyası güven endeksi 109.1 (önceki 108,0)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*euro bölgesi'nde 3 aylık ortalama m3 %4,9 (beklenti %4,9)

*cumhurbaşkanı başdanışmanı ertem: (bazı alman bankaların finansmanı kısacağı söylentileri) hiçbir gerçeklik payı yok-ntv
    *ertem: Bu operasyonlar karşısında çok ciddi önlemlerimiz var, dolayısıyla bunlar etkili olmuyor

*ertem: Türkiye ekonomisinin temelleri de sağlam, artık o temellere de ulaşamıyorlar
    *ertem: Tl'yi güçsüz gösterim faiz artışına zorlama gayreti var-ntv
    *ertem: Merkez bankamızın sıkı duruşunun sürmesi gerektiği piyasaların çok güçlü beklentisi-ntv

*ertem: Artık piyasalar merkez bankasının ne yapacağını görüyor, bu çok önemli bir kazanım-ntv
    *ertem: Piyasa sürprizlerden ve beklenmedik hareketlerden hoşlanmaz, merkez bankasının görünür olması lazım, en şeffaf merkez bankalarından biri tcmb-ntv
    *ertem: (cumhurbaşkanının faiz ile ilgili toplantısı) kamu bankalarımızın önümüzdeki dönemde daha etkin olması gibi bir sonuç ortaya çıktı-ntv

*ertem: 3.çeyrek büyümesinin oldukça yüksek geleceğini biliyoruz, yüzde 7'nin üzerinde olacak gibi görünüyor, çift haneye yaklaşabiliriz-ntv
    *ertem: 3.çeyrek öncü göstergeleri çok güçlü geldi, ihracatın katkısı pozitif-ntv
    *ertem: 4.çeyrek öncü göstergeleri de iyi gelmeye başladı-ntv

*ertem: Benim görüşüm kgf'nin devam etmesi yönünde-ntv

Sayfa 281/1120 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •