Kötü laf sahibine aittir.Bazıları burada 3.4 liralık bu hisse 6.5 olur diyorsa bilin ki hisse pazarlıyordur.Güzel kalın.
Kötü laf sahibine aittir.Bazıları burada 3.4 liralık bu hisse 6.5 olur diyorsa bilin ki hisse pazarlıyordur.Güzel kalın.
bu isler hic belli olmaz halkin maliyeti 2 nin alti nerden satsa kar sizler yil sonu 5 6 yi beklerken 2 lere dusmesinde
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün yazdıklarımın arkasındayım ve hepsi de doğru.Siz siz olun 3.4 liralık hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacılarından uzak durun.Güzel kalın.
Bütün yazdıklarım satırı satırına doğru ve hepsinin arkasındayım.Sorgulanması gereken, tek satır daha yazarsam karaktersizim deyip bu kadar uzun,uzun yazmak.Siz gene de 3.4 liralık bir hisse için 6.5 lira olur diyen hisse pazarlamacılarına çok ama çok dikkat edin.Güzel kalın.
Arkadaşlar bu şeref haysiyet yoksunu hiçbir bilgisi olmadığı için sürekli çarpıtacak,iftira atacak o yüzden son kez ayrıntılı bir açıklama yapmak ihtiyacı duydum..
Dönün bakın..üstüne basa basa uv hissesi olmadığını sebepleriyle söyledim..Hisseyi aşağı çevireceği gün seans içinde belirttim..
..ilk iki harekette yeterince kar aldım ve Ben daha önce belirttiğim gibi karla aldım..Elimdeki malın ortalaması 3.52 ama realitede ''0'' ... o yüzden hiçbir zaman problemim yok..
Şahsi öngörümü tekrar söylüyorum;
Bu hisse 6.5 görecek ancak Galip twitter,facebook çulara zırnık kaptırmaz.. Sosyal medyacıları, kredicileri manyak edecek...yarın küçük bir örneğini muhtemelen yaşatacak.. Eğer sert aşağı yaparsa ben toplamaya devam ederim ama reel ortalama 1 lirayı bile bulmayacak..Bu tahtanın olayı bu..Anlayana defalarca anlatmaya çalıştım..
Üzgünüm ama yazdıklarım en azından borsanın en temel kuralı kuralı olan nakit ve ihtiyacın olmayacak parayla işlem yapanlar için..
Bunlar tamamen şahsi öngörüdür,herkes şahsi kararlarını kendi şartlarına göre alır..
Bu köylü kurnazı , cahil yüzünden gereksiz yere topici meşgul ettim..Tekrar kusura bakmayın..iyi haftasonları..
Montaigne in çok önemli bir sözü var diyor ki dünyanın en büyük cezaevi cahil insanın kafasının içidir.Şimdi bu cahile soruyorum uzun vade hissesi değildir diyen sen hem de 6.5 olacak diyen de sen.Toprağın bol olsun Montaigne.O zaman adama derler ki bu hisse 6.5 olacaksa ve uzun vade hissesi değilse ekim,kasım 6.5 olacak.Toprağın çok bol olsun Montaigne.3.4 liralık bir hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacılarına asla inanmayın ve güzelliklerle kalın.
Yer İmleri