Sayfa 281/916 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Kötü laf sahibine aittir.Bazıları burada 3.4 liralık bu hisse 6.5 olur diyorsa bilin ki hisse pazarlıyordur.Güzel kalın.

2.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Eylül ve Ekim hissesi olacağı yönündeki fikrimde ısrarcıyım.Bununda dün uzun süreden beri ilk işaretlerini gödük.Bir de hissede şu var, bu yok tarzındaki yorumlara kulak tıkayın.Burada eli tutan herkes klavyede bişeyler tıklatabilir.Güzelliklerle kalın.
     Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Zinhar uv hissesi değildir. Hesap kitap ve tahta çok farklı..Yüklü yakalanmayın. Mutlaka en az yarısını yukardan verip aşağıdan alın. Sürekli trade edin..Galip bile hoyratça hareket edemez.. Büyük ortağın ortalaması 2 nin altında ve 1 lot bile satmadı..Yukarı sürer hemde aniden ama 15-20 dk da kan gölüne çevirir anlayamazsınız..
     Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Gerçek yön yarın belli olur eğer endekste uygun olursa.Yalnız bir şeyi iddia ederim ki bundan böyle çok durgun seanslar geçiren bir hisse olmayacaktır.Bugün 3.84 gördü ve salındı,yarın belki dalga boyu bir miktar daha yukarı çıkabilir ve 3.9X ları görüp bir miktar gene salınır.Veee sonundaa nasılsa gene salınır düşüncesindekilerin elindekileri alarak kapanacaktır.Tabi ki benim ki kendimce bir senaryodur YTD.Güzelliklerle kalın.
    Eksi endekste şimdilik iyi duruyor ama çok hızlı hareket edebilen bir hisse olduğundan kapanışın ne olacağı önemli.Her zaman dediğim gibi Ahmet sattı,Mehmet aldı bunlar tabi ki önemlidir fakat her şey demekte değildir.Kapanışın 3.75 üzeri olması önemlidir,endeks toparlarsa biraz daha iyi performe etmesi beklenebilir.Bekleyip göreceğiz.Yükselişin bu tarz yumuşak bir ivmeyle olması benim eylül,ekim ayları hissesi olması fikrimi kuvvetlendiriyor.Daha önce test edilen zirveleri daha düşük endekste yaptığı düşünülürse eski zirveyi egale etmekle kalmayıp kendine yeni zirveler araması mümkündür.Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olamaz çünkü kaybedenler klübü kurucu üyesiyim. Hoşluklarla kalın.
     Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Yarın yukardan açacak.. bugün doğradığı 1600000 lot açıkçı yarın hırs yaparsa onların bir daha üstünden geçecek.. sabah duruma göre şekillenir..
    Bugün sağolsun 3 tur trade ettirdi. Bana şimdilik bu kadar yeter.
    Ne endeks ne bilanço takar, tamamen fillerin tepişmesi.. büyük abi kenardan izliyor.. bu Galip manyağı direk 6 ya götürebilir ama biranda kan gölünede çevirebilir. Perde arkasından bilginiz yoksa iç güdülerinizle hareket edin.. son dk ya kalmayın..
    Yukarda Allah var..

3. bu isler hic belli olmaz halkin maliyeti 2 nin alti nerden satsa kar sizler yil sonu 5 6 yi beklerken 2 lere dusmesinde

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bütün yazdıklarımın arkasındayım ve hepsi de doğru.Siz siz olun 3.4 liralık hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacılarından uzak durun.Güzel kalın.

5.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Hiç gider diye düşünmeden sabah 4.60 satış yazmıştım hepsi gitmiş.Kredi ile aldığım bir hisseydi süper para kazandım.Başka hisselerde görüşmek üzere.Uyvar hariç kimin hakkı geçmiş ise helal edin benden yana da helal olsun. Çok ama çok güzel kalın.
    Selam arkadaşlar bu hisseden hiç bir zaman ve hiç bir kimse için vazgeçmeyeyeceğim.Aslında her zaman her borsacının uzun vadeli düşünmesinden yanayımdır ama aslolan hedeflerdir.Her hisseye girişte kendinize hedef bir fiyat koyarsınız ve bir de vade bazen hisse hedef fiyata erken vadede ulaşır ve satarsınız.Tabi ki bu her hisse için geçerli değildir mesela ben ASELSAN da hiç fiyata bakmam,satış ta yapmam param olursa alış yaparım.ICBCT gene iddia ediyorum iyi yerlere gelecektir diye umuyorum,borsada benim dediğim kanundur diye bir dayatma asla olamaz.3.82 den aşağıya alıma geçtim ve 3.13 e kadar da korkusuzca alır vr beklerim.Bu hisse için bir haber ya da iyi gelecek 9 aylık ivme yaratabilir.En iyi haber İspanya dan gelecek mahkeme haberi olur,eğer oradan iyi bir haber çıkarsa hisse güzel yerlere gelir bence.Yazdıklarım yatırım ve yönlendirme amacı taşımaz.Güzelliklerle kalın.

6. Bütün yazdıklarım satırı satırına doğru ve hepsinin arkasındayım.Sorgulanması gereken, tek satır daha yazarsam karaktersizim deyip bu kadar uzun,uzun yazmak.Siz gene de 3.4 liralık bir hisse için 6.5 lira olur diyen hisse pazarlamacılarına çok ama çok dikkat edin.Güzel kalın.

7.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Gençler nerde 6 lira olacak diyen abiniz?
    Boğazım yırtıldı size trade edin yakalanmayın derken..
    Sonuç;
    1- Galip açıkçıları biçer. Ortalamasına takılmayın yeterince çorba aldı..
    2- Algıya oynar. Piyasada az bir mal kaldı, onu toplayacak.
    3- Takaslara takılmayın. Metro yatırımın alt katı Şeker yatırım onun altında Marbas.. yeterli herhalde...
    4- Benim tahminim biraz daha korkutabilir, 4- 4.50 arasıda çalkalayıp soluksuz 6-6.5 a çekecek . Zamanlamasını kestiremiyorum.. Bende 3.60 dan aşağı 3.40 topladım. Artık kıpırdamadan bekleme zamanı..
    5- Bu tahtayı bırakmaz. Borsaya ilk girip yaptığı tahta Tekstilbank..
    6- Bir kağıt twittera, Facebook a düştüyse, ordan görüp gerizekalının biri burda mal pazarlıyorsa, o tahta keriz silkelemeden gitmez.. o yüzden defalarca uv kağıdı değil kar görünce yapıştırın diye söyledim durdum. Şimdi işler değişti..
    7- son kez söylüyorum , bu tahta 6.5 görecek ama kan işetecek.. dayanabilen kalsın..
    Arkadaşlar bu şeref haysiyet yoksunu hiçbir bilgisi olmadığı için sürekli çarpıtacak,iftira atacak o yüzden son kez ayrıntılı bir açıklama yapmak ihtiyacı duydum..
    Dönün bakın..üstüne basa basa uv hissesi olmadığını sebepleriyle söyledim..Hisseyi aşağı çevireceği gün seans içinde belirttim..
    ..ilk iki harekette yeterince kar aldım ve Ben daha önce belirttiğim gibi karla aldım..Elimdeki malın ortalaması 3.52 ama realitede ''0'' ... o yüzden hiçbir zaman problemim yok..
    Şahsi öngörümü tekrar söylüyorum;
    Bu hisse 6.5 görecek ancak Galip twitter,facebook çulara zırnık kaptırmaz.. Sosyal medyacıları, kredicileri manyak edecek...yarın küçük bir örneğini muhtemelen yaşatacak.. Eğer sert aşağı yaparsa ben toplamaya devam ederim ama reel ortalama 1 lirayı bile bulmayacak..Bu tahtanın olayı bu..Anlayana defalarca anlatmaya çalıştım..
    Üzgünüm ama yazdıklarım en azından borsanın en temel kuralı kuralı olan nakit ve ihtiyacın olmayacak parayla işlem yapanlar için..
    Bunlar tamamen şahsi öngörüdür,herkes şahsi kararlarını kendi şartlarına göre alır..
    Bu köylü kurnazı , cahil yüzünden gereksiz yere topici meşgul ettim..Tekrar kusura bakmayın..iyi haftasonları..

8. Montaigne in çok önemli bir sözü var diyor ki dünyanın en büyük cezaevi cahil insanın kafasının içidir.Şimdi bu cahile soruyorum uzun vade hissesi değildir diyen sen hem de 6.5 olacak diyen de sen.Toprağın bol olsun Montaigne.O zaman adama derler ki bu hisse 6.5 olacaksa ve uzun vade hissesi değilse ekim,kasım 6.5 olacak.Toprağın çok bol olsun Montaigne.3.4 liralık bir hisse için 6.5 olur diyen hisse pazarlamacılarına asla inanmayın ve güzelliklerle kalın.

Sayfa 281/916 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •