Sayfa 281/916 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Arkadaşlar biraz daha sabır. D*****n kuyruğu bilanço geldiğinde kopacak. Tamamen psikolojiye oynuyorlar. Elinizdekilere göz dikmiş durumdalar sahip çıkın malınıza. Ytd

2. Sürekli aynı şeyleri yazıyorsun sayın Venedik. 6.50 altında şelale olur bu hisse. Bilgin olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by mustafacengiz Yazıyı Oku
    Sürekli aynı şeyleri yazıyorsun sayın Venedik. 6.50 altında şelale olur bu hisse. Bilgin olsun.
    Hocam mal ortada fakat tahta sahibi sıkıntılı. 6600 aşağısı stop. Şelaleye takılmak istemeyen satar çıkar. Ben de olmaz demiyorum zaten. KUTPO bana göre ucuz. EŞŞEK GİBİ GİDECEK. Ne zaman gider ALLAH bilir...ytd

4.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Hocam mal ortada fakat tahta sahibi sıkıntılı. 6600 aşağısı stop. Şelaleye takılmak istemeyen satar çıkar. Ben de olmaz demiyorum zaten. KUTPO bana göre ucuz. EŞŞEK GİBİ GİDECEK. Ne zaman gider ALLAH bilir...ytd
    Ucuz evet ama dar tahta stop falan olmaz bu tahtada. Basmaya başladı bile 6 TL de buluşalım[emoji106]

5.  Alıntı Originally Posted by mustafacengiz Yazıyı Oku
    Ucuz evet ama dar tahta stop falan olmaz bu tahtada. Basmaya başladı bile 6 TL de buluşalım[emoji106]
    5600 TL de oldu. Darbede 4000 TL de. Bu işin sırrı sabır. İnanıyorsan...

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    5600 TL de oldu. Darbede 4000 TL de. Bu işin sırrı sabır. İnanıyorsan...
    Eyvallah ama satmayin diyorsun da ona takildim. 7 TL oldu satma dedin 6.60 oldu satma diyorsun 5 TL olsa satma diyeceksin. Sen yatırım danışmanımısın hocam. Allah'tan hissede k.y. yok yoksa milleti duman edecekmişsin [emoji1]

7.  Alıntı Originally Posted by mustafacengiz Yazıyı Oku
    Eyvallah ama satmayin diyorsun da ona takildim. 7 TL oldu satma dedin 6.60 oldu satma diyorsun 5 TL olsa satma diyeceksin. Sen yatırım danışmanımısın hocam. Allah'tan hissede k.y. yok yoksa milleti duman edecekmişsin [emoji1]
    Ben varım ya küçük yatırımcı.Zarar diz boyu bak bekliyorum..

8.  Alıntı Originally Posted by mustafacengiz Yazıyı Oku
    bende bu işi biliyorsam 6,50 -6,54 ten asagı gelmez. kalemimi kkırar birdaha yazmam kütpo da . kademeler dolduruluyor birisi çekiliyor hisseden ama esas alıcı alıyor gündogdu spek e

Sayfa 281/916 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •