yerinde saymasımı ne sayması arkadaşım ciğerini bilirim bu hissenin hisse uçmuş gitmiş sen gözü kara tepelerden dalmışsın yerinde sayıyor demişsin hissenin peşine bu fiyattan değil 5.18lerde düşecektin ben bu hisseyi temettü sonrası 6.18 aldım 5.18 oldu tınlamadım bile değeri belli idi hissenin sonra 6 .80 çıktım 6.60 aldım 6.90 çıktım hisse uçmuş buralardan gitmiş dinlenme dönemi olacakken sen olmadık yer olan tepelerden girmişsin. yazık kardeşim yazık parana acemi borsacılık böyle ne yazıkki![]()
Pnsüt, Petun, Pinsu üçü de gıda alanında Faliyet gösteriyor aynı nitelikte şirketler. Bu üç şirketin birleştirilip tek şirket haline getirilmesi ve borsada PINAR kodu ile tek şirlet olarak işlem görmesi ortaklık için en iyisi olur. Maddi tasaruflar, yatırımları destekleyici daha yüksek bir nakit akışı yanısıra Hacimli ve derin bir şirket olarakta hep üst endeks lerde kalır.
süt ve un olabilir ama suya gerek yok bence sürekli zarar yazan bir şirket...ilk önce oyak çimontolar birleşsin belki bundan cesaret alan yaşar grubu da bu hamleyi yapar belki kim bilebilir...
pınarlara bişey gelcek sanki, süt yerinde duramıyor...
ytd değildir
teknik düzeltmesini yapmış, daha ne bekliyor...
ytd değildir
bu herzaman geriden gider bunu biliyorum...
ytd değildir
uzun zamandır sermaye artırmadılar...
ytd değildir
Yer İmleri