-
Sn Gazmanbaba, sizi forumdan taniyorum ve tanidigim kadariyla durust birisisiniz. Ama Ziraatten 5 gunde alinan 33bin lota ragmen hisse kilini bile kipirtdatmiyor. Hadi 7bini e-yegen arkadas verdi, digerlerini kim verdi? Gecen biri yazdi, 4bin lotla yuzde 4 dusen bir hissemiz var diye. 33bin lotla cika cika yuzde 4 cikti ki bu seviye zaten gecen haftaki fiyat seviyesi. Kusura bakmayin ama suphelenmekte haklilar.
-
Benim göründüğüm kadarıyla tahtanin ciddi alıcısı yoktu. Ne zaman ki sayın baddog alışları girdi kimse satmaya cesaret edemedi. Alici olmadığı için asansör olmakta sıkıntı çekmiyordu çapsız tahta yapıcı. Yoksa blok alış girince dün gördük kimse mal vermiyor. Işlemler öyle durup bekliyor. Ama dediğim gibi bizi düzlüğe bu çıkarmaz. Imar imar imar başka soze gerek yok.
-
Vallahi billahi spk ya yazalım kim satmış görelim öyle bir çalışmaları varsa adam geldi alisi girdi ve maşaallah yağmur gibi veren verene şimdi aldi diye haksız duruma düşmesi çok ilginç. Ama ben biraz tahmin edebiliyorum twitcilerin malı kalmadı aşağı basan gedik ekibi mallar gitti haliyle zorlarına gidiyor bu durum. Peki satanın kabahati yok alan kabahatli bu adamlar temmuzda olası kartal ilçe belediye toplantısını bilmiyormu bal gibi biliyor. Ama alışkanlıkları nasıl ver gelene indir aşağı korkut sonra malı geri al.
Adamlar 600 bin lot çevirip götürdükleri yeri 40bin lot almasına rağmen göremedik neden çünkü götürmenin malını aldi sn baddog. Twitciler ne oldu sesi soluğu kesildi.
-
gazmanbaba bundan sonra ne tahmin ediyorsunuz temmuzda sn baddog buyük olasılık meclis de görüşülecek yukarı ivmemi bekliyorsunuz fiyatta..
-
Imar çıkarsa gider çıkmassa beklemeye devam. Asıl haraket imar sonrası patron araziyi satması yada proje üretmesi. Her zaman beklediğimiz gibi.
-
gazmanbaba size hak veriyorum sn baddog tahtadaki al-satcıların malını almış olmalıki aşagı gelmiyor başka zaman olsa sert düşerdi endeks düşüşünü fırsat bilip
-
Zirattaki 31 ciye her türlü küfür edebilirsiniz....
Ben değilim....!!!!!!!
-
Kap açıklaması
2019 Yılı Genel Kurul Toplantısının yapılacağı Radisson Blu Hotel Yönetiminin halen kapalı olan otelin açılışının Covid-19 salgını nedeniyle ertelendiği ve genel kurul tarihinde kapalılığının devam edeceğini bildirerek yer tahsisini iptal etmesi üzerine, genel kurul toplantısının Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel, Sahrayıcedit Mah. Buhurbaba Cad. Batman Sok. No: 4 34734 Kadıköy İstanbul adresinde, aynı tarih ve saatte yapılmasına karar verilmiştir.
Genel kurul 7 temmuz saat 11.00'de.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri