Bence herşey güzel olacak# Tüpraş tan 385 milyon TL daha fazla net kar açıklamasını bekliyorum.yarın aksam bu saatlerde ak dot kara dot bellı olur...Bn gore ihracatçı sırket için en Yuksek kur en ıyı kurdur.aksi yonetılemeyen rısktır...ytd
Bence herşey güzel olacak# Tüpraş tan 385 milyon TL daha fazla net kar açıklamasını bekliyorum.yarın aksam bu saatlerde ak dot kara dot bellı olur...Bn gore ihracatçı sırket için en Yuksek kur en ıyı kurdur.aksi yonetılemeyen rısktır...ytd
Hokumet ın son umudu ambalajcılar oldu..,cips cıkolata yoğurt kasesı cola kutusu ekmek ğosetı vs ambalajlara da katkı payı getırıyormus..,Nasıl etkıler bu durum satışları ...ytd
Fiyat gevsemedigine göre bilanço iyi gelecek gibi duruyor
Gecen sene bu zamanlarda 7 TL.idi
Gecen seneden bu yana şirketin kârı özkaynakları artmış olmasına rağmen piyasa değeri %30 düşmüş
Kar 4 milyon geldi. Bilançodaki kalemlerin geneli olumsuz.
113 milyon ciro, 20 milyon brüt kar, 11 milyon faaliyet karı, 15 milyon FAVÖK var. Tahminlerimin tümü 5 'er milyon düşük geldi.
Euro %30 artmasına rağmen ciro geçen sene ilk çeyreğe göre %5 arttı. Brüt karlılık %18 ile son 11 çeyreğin en kötüsü. Holdinge ve Bak-Net'e şişirilmiş ücretler ödemeye devam ediyor. Kur çok artmamasına rağmen finansal giderler yine beklenenden yüksek.
Tek olumlu taraf borçların biraz azalmış olması. Kur yükselişinde yazacağı finansal gider azalacak.
bu dönem bilançoların tamamı büyümek yerine açıkları kapatmakla ugraşmışlar
borçluluk
açık döviz pozisyonu düşmüş
demek oluyorki tüm şirketler aynı olmuş
açık oan kışları kapatıyorlar
bu şartkar altında yatırımda yok
böyle bakmak lagzım
Sırket satışlarda zorlanıyor kapasıte kullanım oranı güdük...yeni yat yapacak ortam degıl koskoca 4 fabrıka 3 ayda 600 Bn ero kar etmıs...yuh dıyorum..,sadece ortamın nahos olmasından acık kapatmak için kullanmışlar .yonetım kalitesi 0 bır daha ortaya kondu...pazartesı yuzde 5 I var.... Ytd
Yer İmleri