Sayfa 281/282 İlkİlk ... 181231271279280281282 SonSon
Arama sonucu : 2252 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Maliyetleri 20 kusur civarı aldıkları veya alan hangisi ise. Düş babacim istersen sıkıntı yok yani. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Herif silkeliyor bakalım bugün gemiye yeni binenleri düşürebilecek mi
    Hamdım Piştim Yandım

3. KAP: PSP PHEF [ ] PUSULA PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) Portföy Dağılım Raporu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1486339
    Dosyalar:

https://kapatt.matriksdata.com/40283...9914aa9e377b50

Portföy Dağılım Raporu 2025-09-04

Açıklama PHE - PORTFÖY DAĞILIM RAPORU AĞUSTOS 2025
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif silkeliyor bakalım bugün gemiye yeni binenleri düşürebilecek mi
    O takas ile silkme yapmaya kalkışıyor ise bir naim bulamazsa işi zor. Anca sıkıntılı kredili taşınamayan pozisyonları döker. Gemiye de dökeceğinden daha çok yolcu gelebilir. Hengamenin olduğu gün malı alanlar cidden enteresan.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Seni tahtaci emmi ile tanıştırayım Zdx&Lunar Soul abi
    Hamdım Piştim Yandım

6. Azerbaycan ve Türkiye Enerji Bakanları SOCAR Türkiye'nin İzmir Aliağa'daki üretim sahasını ziyaret etti

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Azerbaycan ve Türkiye Enerji Bakanları SOCAR Türkiye'nin İzmir Aliağa'daki üretim sahasını ziyaret etti

"Türkiye ve Azerbaycan 4. Enerji Forumu" katılımı kapsamında İzmir'de bulunan Azerbaycan Enerji Bakanı Parviz Şahbazov ve Türkiye Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, SOCAR Türkiye'nin grup şirketlerinden Petkim ve STAR Rafineri'nin İzmir Aliağa'daki üretim tesislerine yönelik ziyaret gerçekleştirdi.
    SOCAR Başkanı Rovshan Najaf'ın ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette, SOCAR Türkiye'nin Azerbaycan ve Türkiye ekonomisi için stratejik önem taşıyan üretim tesisleri ziyaret edilirken, yapılan görüşmelerde Azerbaycan ve Türkiye'nin enerji sektöründeki önemli rolü, iki ülke arasındaki kapsamlı iş birliği ve SOCAR'ın Türkiye'deki yeni yatırım planlarına dair konular ele alındı.
    Görüşmelerde ayrıca, Petkim'in 60 yıllık birikiminin ülkemiz ve sektörümüz için taşıdığı değer vurgulanırken; Türkiye'nin ilk ve tek entegre petrokimya tesisi olarak global ölçekteki güçlü konumundan söz edildi. Aynı zamanda, Petkim'in üretim yolculuğuna güvenilir ve kaliteli nafta tedarikiyle katkı sağlayan, yıllık 13 milyon ton ham petrol işleme kapasitesine sahip STAR Rafineri'nin stratejik önemine değinildi.
    SOCAR Türkiye'nin Aliağa Yarımadası'nda yer alan Petkim ve STAR Rafineri gibi önemli iştiraklerinin bulunduğu ve Türkiye'nin ilk 'Özel Endüstri Bölgesi unvanına sahip yerleşkesine yapılan ziyarette, iki ülke bakanlarının yanı sıra Azerbaycan ve Türkiye'den devlet yetkilileri de misafir edildi. Gerçekleştirilen ziyarette Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın İklim Konularından Sorumlu Temsilcisi Muhtar Babayev, Azerbaycan Enerji Bakanı Yardımcısı Orhan Zeynalov ve Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Narmina Mustafayeva; Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan, Enerji İşleri Genel Müdürü Ahmet Özkaya, Dış İlişkiler Genel Müdürü Öztürk Selvitop, BOTAŞ Genel Müdürü Abdülvahit Fidan, TEİAŞ Genel Müdürü Orhan Kaldırım ve Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu da yer aldı.

Bozkurtum ben tahtacı sevmem. En delikanlısı Dündar Altay dı o da rahmetli oldu.

7. Bugün 9 8 lik olarak mı kalır yoksa 9 9 luk mu olur karar versin artık. Eğer yeşil kapatırsa 9 8 likden klip gelir. Yoksa üzüntü ve muz kabuğu. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çoğu hisse, endekste dahil dün 50 günlüğü gördü, sarktı be tepkisini alıp öyle kapatmıştı. Bu görmedi henüz. Ytd
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Görmez umarım. Günlük ve haftalık destek 1838 bu arada bulutun altına sarktık haftalıkta. Notlarımız arasında kalsın. Haftalık açıdan. Ytd
    Bugün gösterdiler 50 yi ama böyle tepki mi olur kardeşim zayıf kaldı tepmesi. Ytd

Sayfa 281/282 İlkİlk ... 181231271279280281282 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •