Originally Posted by
*Bozkurt
Sindoma abi almıyorsa bir bildiği vardır, şuan ppf montofon ineğini sağmakla meşgul demek ki zamanı var yada dediğin gibi buraları kıracak aşağıda ki uçurumda bekliyor
ocakta aldığım hisseleri -mayıs- haziranda satıp ppf geçtim ozamandan beri pıst 100 ne yaptı bozkurt ,
2025 girdik şimşek gitti londrada toplantı yaptı Fatih beyle yatırımcılara şimdi onlar borçlanma tahvillerine geçiş yapıyor vade 6 aylık sa kısada ana para zarar görme durumu var buda haziran demek benim stratejimde ondan sonra devamda edebilir , borsaya girecekse sene ortası yabancı sene sonuna kadar hikaye olurmu ama bunları hayal satarak değil katalizörle olması gerek adamlar sormuş toplantıda enflasyonda aşağı ivmeyi görmek istiyoruz diye
şimdi birde siyasi belirsizlikler var bak şimdi yeni bir fonlar var onlara bakıyorum zpg-ktv kira sertifikası seçenek çok aman hisse alım modunda değilim.Ha güzel bir düşüş olur pozisyon açaraım ama bana şuanki konjektör ve bilançolara bakıldığında pahalı geliyor.Sonuçta para yatırıyoruz gazoz kapağı değil
öbür tarafta fonda katlarken neden stres yapayım goy goya devam
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri