Sayfa 281/1006 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    alacaksan şimdi alacan.

ya da giderken arkasından el sallıycan.

buraları kırsa aşağısı uçurum. ülke batmış demektir.
    Sindoma abi almıyorsa bir bildiği vardır, şuan ppf montofon ineğini sağmakla meşgul demek ki zamanı var yada dediğin gibi buraları kıracak aşağıda ki uçurumda bekliyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi almıyorsa bir bildiği vardır, şuan ppf montofon ineğini sağmakla meşgul demek ki zamanı var yada dediğin gibi buraları kıracak aşağıda ki uçurumda bekliyor
    yeni vadeye long favorim olur kendileri.
    audentes Fortuna iuvat

3. Tahtadaki robotun şifresini çözdük, asla vede katiyen şortları kapatmıycaz
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ocakta aldığım hisseleri -mayıs- haziranda satıp ppf geçtim ozamandan beri pıst 100 ne yaptı bozkurt ,
    2025 girdik şimşek gitti londrada toplantı yaptı Fatih beyle yatırımcılara şimdi onlar borçlanma tahvillerine geçiş yapıyor vade 6 aylık sa kısada ana para zarar görme durumu var buda haziran demek benim stratejimde ondan sonra devamda edebilir , borsaya girecekse sene ortası yabancı sene sonuna kadar hikaye olurmu ama bunları hayal satarak değil katalizörle olması gerek adamlar sormuş toplantıda enflasyonda aşağı ivmeyi görmek istiyoruz diyeşimdi birde siyasi belirsizlikler var bak şimdi yeni bir fonlar var onlara bakıyorum zpg-ktv kira sertifikası seçenek çok aman hisse alım modunda değilim.Ha güzel bir düşüş olur pozisyon açaraım ama bana şuanki konjektör ve bilançolara bakıldığında pahalı geliyor.Sonuçta para yatırıyoruz gazoz kapağı değilöbür tarafta fonda katlarken neden stres yapayım goy goya devam
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hala 70 puan kar çocukların cebinde
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin gibi gazoz kapağı oyuncusuna yazmıyorum zaten reel yazmak değil reel para ile oynayanlara görüşümü yazıyorum.Sen zaten okuma özürlüsün bunu burada çok kez insanlar gördü.Hiç sordunmu insanlar neden pozisyonlarımı sorguluyor diye gazoz ağacı senden başka kimseye böyle yaklaşılıyor mu yok neden acaba
    Siiiiin siiiii....bende diyorum ki sürekli papağan gibi bademler böyle bademler yapmıyor.....anladık ....burada kazanabilmek önemli....yoksa hasat yapamıyorsan başkasına hiç akıl verme onu diyorum ...gazoz şişesiyle oynamaya devam et..... ha ha...

6. Thy ve Kchol gitmeden endeksin de bir yere gitmesi zor...Gider gelir....
    Para da girmiyor...
    Açıkcası sosyal medyada gitmesini bekleyenler hangi sebeple bekliyor daha derli toplu bir yorumda göremedim...
    Gider de malı olanlar kazanır inşallah ne diyeyim...

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Siiiiin siiiii....bende diyorum ki sürekli papağan gibi bademler böyle bademler yapmıyor.....anladık ....burada kazanabilmek önemli....yoksa hasat yapamıyorsan başkasına hiç akıl verme onu diyorum ...gazoz şişesiyle oynamaya devam et..... ha ha...
    Herkesin gördüğü ama senin görmek istemediğin ekstreyi burada paylaştım ama senin dötün yemedi kaç kişi sorduğu halde badem kim biliyormusun senin cebindekini senden önce öğrendikleri ile almaya çalışan kişi veya grup bunu bilmezsen öperler boynuna gazoz kapağından kolye yaparlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Bulut abi gram altın teknik yorum var mı diye yazılıyor özelden ,
    2022 den beri portföyün %40 gram dayım soruldukça burada yazıyorum zaten ,
    takip ettiğim formasyon var bu şekilde 3040 üzerinde kaldığı sürece yukarda formasyon hedefi 3245-3255 bölgeleri hedefi.
    tokatçı,

senin %5-7 aşağı dediğin yerde biz yukarı dedik adamı badem yaparım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 281/1006 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •